Hernekadar dedem saatçi de olsa bugüne kadar saat kullanmadım ama şu sıralar saat almaya heveslendim. Yalnız saatler hakkında neredeyse hiç bilgi sahibi değilim malesef.
Sizlerinde yardımıyla ilk saatime kavuşmayı ümit ediyorum. Lafı fazla uzatmadan kendimden, bütçeden ve saat beğenilerimden bahsedeyim. Ben 18 yaşında (sanırım sizlere abi şeklinde hitap etmem uygun olur),1.82 boyunda 65 kilo, esmer, ince bilekli, kolu gayet kıllı, sporu ve gezmeyi seven birisiyim. Genellikle sportif veya kot üstüne tshirt-Slim gömlek giyinirim. Bütçe olarak 250 tl yi uygun gördüm. Aslında daha fazla birikmişim var ama aileden veya çevreden bi tepki görürüm korkusuyla 250 yi geçmeyi pek düşünmüyorum

Biliyorum mekanik vs. Şeklinde istek belirtmem gerekir ama inanın o tarz saatin mekanizmasıyla ilgili konularda hiç fikir sahibi değilim. Saat markalarına da hakim olmamakla beraber giyim markalarının saatlerinden pek haz etmiyorum, sırf saat işiyle ilgilenen markalar daha düzgün geliyor bana zaten her işi ehlinin yapması gerektiğini düşünürüm

Aşağıya görüntü olarak hoşuma giden festina saati ve arkadaşın saatiyle çektiğim fotoyu (kol benim) koyuyorum. Ha bu arada malum lys telaşında olduğumdan dolayı pek boş vaktim yok, çok araştıramıyorum. Cevaplarınızı linklerle desteklerseniz gerçekten çok memnun olurum