bu baslığı açarken pek fazla ilgi görmemiştı fakat sonradan ben bile yabancı kaldım

whiskey nick ine yakısır acılımlara ımza atarken bu keyfın tek basına es geçilmemesini kafalara kazımış oldu.

Kendi adıma puro deyince aklıma belirli kuralları veya rituelleri olan bir merak geliyor.Gercek puroseveri sadece gösterişten ibaret puroyu elinden tutandan ayıran bazı özellikler var elbette.Kısaca değinmek gerekirse aklımda kalan belirli başlı olanlar puroyu asla tablada söndürmemek kendi halinde soğumaya bırakmak ,yolda yürürken elde sigara gibi bulundurmamak ,kibritle yakmak veya dupont cakmakla yakmamak

,her muhabbet ortamında yakmak yerine lezzetli bir yemekten sonra keyifle içmek hatta mümkünse bir kadeh likör ,kırmızı şarap veya americano kahve ile tadına tat katmak olarak sıralanabilir.Evet birde yüzük konusu var ki yani etiket konusu onu sonuna kadar ait oldugu yerden ayırmamak en büyük keyfimdir.Bunları niye yazdım bu kadar sayfa sonra paralel yapının bir mudahelesi olsun adet yerini bulsun dedık

keyifli içimler TSF
The world is yours .
" serial flipper"