Benim bildigim Glycine ETA'dan standart versiyon ebauche alip, kendisi upgrade ediyor diger tum ETAcilar gibi ( IWC, Tudor, Breiting,Panerai, Hublot - ETA kullanilan modellerinde oldugu gibi ..).
Satin finish, cotes de geneve, rhutenium rotor daha cok kozmetik amacli dokunuslar. Ama rotorun rhutenium olmasi ki ozgul agirligi demirin nerdeyse iki kati, mekanizmanin daha kolay ve az donuslerle kurulmasini saglayabilir. agir rotor ozellikle microrotor saalerde kullaniliyor, kurulma verimliligini arttirmak icin ( microrotor kurulum verimi elle kurmaya gore 1/35 oraninda verimsiz diye biliyorum ). Chronometre olsa saatin yuzunde yazar ' certified chronometre ' diye yazar zaten, ki sanirim Glycine 1000m WR Lagunare'lerde var o.
Mavi vidalar ise baktiginda hos gorunsun diye yapilmis bir dokunus. VC mesela oyle mekanizmalar yapiyor ki kullanicinin normalde goremedigi ayrintilar var - herifler saatin uzerinde calisan saatci zevk alsin diye bazi ayrintilari da dusunmus ve mekanizmanin senin benim goremeyecegimiz yerlerine bazi ayrintilar islemis. Yani isin o kismi takdir kismi...