TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj whiskey » 07 Nis 2014, 00:06

Bg17, harikulade bir koleksiyon. Güzel günlerde tüketilsinler. İlk dikkatimi çeken Glenlivet 18 oldu. Bu akşam bende bir kadeh içeceğim galiba. :champ:

Ernest0, camacho'lar genel olarak biraz ağırdır zaten. Sen asıl Padron'ları dene bir bakalım. :D Küba konusunda konuşulacak çok şey var, mesajını bekliyorum. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj Terasus » 07 Nis 2014, 07:02

Dün bize taşeronluk hizmeti veren ingiliz arkadaşa viski siparişi verdim ve sağolsun getirdi. Malum Irak'ta alkol bulmak kolay değil, gizli saklı yerlerde ve zor bulunuyor. Henüz tadına bakmadım ama getiren arkadaş iyi olduğunu ve kendisinin de severek içtiğini söyledi. 60 yaşındaki İngiliz iyi diyorsa iyidir sanırım :)

Resim

Kapağındaki şişkinliği ilk gördüğümde anlamamıştım, meğersem bardak ds hediyesiymiş..

Resim
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj ErkGS » 11 Nis 2014, 02:25

Hmm boyle bir konu varmis super hosuma gitti..

Bu hobiye yeni bulasmis biri olarak..
Izmir'de puro bulucaz derken once bi guzel cakma cohiba robustolari gecirdiler bana evvelki hafta.. Sonra gittim adamin kafasina firlattim ama herif pişkin pişkin "abi bunlar da orjinal ama grey market" dedi bi de..

Neyse dandik humidoru da bi arkadasa hediye edip dogru durust bir humidor ve 3-4 cuban cigar ile testlere basladim...

Bu gece az once Romeo Julieta Wide Churchills denedim.. 1 saat 20 dk super keyif aldim..

Resim

Partagas D4 bulamadim ama D5 aldim bi tane. Bi tane de diplomaticos no2 koyduk humidora.. Yolda bi kutu mc2 var.

Cuban icin saglam bi tedarikci biliyorsaniz pm atana hayir demem..

Bi arkadasim H. Upmann half coronas onerdi gunluk tuketim icin.. Malum oglen yemekten sonra yarim saat keyif hesabi..

Ayrica american purolar icin tavsiye var mi? Yine ayni arkadasim hoyo'nun dark sumatrasini onerdi ki bu eleman 15 yildir purocudur..

Bi de yeni humidoru kondusyonluyorum da.. Bunun ici su an baya baya ahsap kokuyo.. Talaş kokusu gibi.. Saf su+sunger ile sildim ama koku baki.. Normal mi bu koku yoksa kapagi acik birakip bu kokudan kurtulacaz mi once?

Cok sisiririm kafanizi..
Viski sevemedim yillardir.. Rakiciyiz.. Ama puro olayina sardim :D
Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
Kullanıcı avatarı
ErkGS

Mesaj necati » 11 Nis 2014, 11:54

Arkadaşlar yakında İstanbula gideceğim. Keyifle nargile içebileceğim yer önerirseniz sevinirim. Daha çok Avrupa yakasında olacağım.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Terasus » 11 Nis 2014, 13:13

Nargile denince akla genelde Tophane gelir, tramvay ile Tophane'ye ulasim cok kolay. Cemberlitas-Sultanahmet civarlarinda da guzel nargile ortamlari var, turistik yerdir hem..
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj necati » 11 Nis 2014, 13:23

Terasus yazdı:Nargile denince akla genelde Tophane gelir, tramvay ile Tophane'ye ulasim cok kolay. Cemberlitas-Sultanahmet civarlarinda da guzel nargile ortamlari var, turistik yerdir hem..

Teşekkürler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
necati

Re: Ynt: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj mcd » 12 Nis 2014, 00:02

Resim
Cihan
Kullanıcı avatarı
mcd

Mesaj nickynick » 12 Nis 2014, 00:58

mcd afiyet olsun :champ:

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners