saat temızleme baslıgında paylastıgım cape cod deneyimimi burdada paylasmak ısterım.
belkı faydası dokunur
buyrunuz;
-------------------------------------------------------------------------------------------
selamlar;
gmt master ii tt u almama muteakip ilk haftada saatımı cızmıstım
daha sonra forumlarda bununla ılgılı kendı basımıza yapabılecegımız en kolay uygulamanın cape cod oldugunu okudum ve hemen ebay uzerınden sıparıs verdım
1 haftada elıme ulasan bu urunude kendı saatımde denedıkten sonra yakın arkadasımın 116333 datejust ını kendıme kobay olarak sectım ve temızlık+parlatma ıslemı uyguladım

temızlenen saat: rolex datejust 116333 tt 2011 uretımı ve 2011 yılından berı koldan cıkmayan ve hıc temızlenmemıs bır saat.
saatin geldiği hali ve barındırdığı pisliği kolayca ayırt edebilirsiniz. ilk işlem bileziği ayırdıktan ve tepe yi ıyıce sıktıktan sonra yumuşak bir fırça ve bebe şampuanıyla guzelce yıkadım. bu aşama bile saatin albenisini arttırdı diyebilirim.

yıkama ve kurutma işleminden sonraki temizlik durumu ve mevcut çizik durumunu görüntülemek için bi kaç kre fotoğraf paylaşalım:

ayaklar için özür dilerim : )
ve şimdide cape cod uygulamasından sonraki durum
buyrunuz;

bu fotografta bıleziğin cape cod uygulanmış ve uygulanmamış tarafını kolayca görebilirsiniz:

ve final :

durum vaziyet budur.
herkese iyi aksamlar dilerim.