Yani garip olanın ben olduğumun farkındayım, tamam da, yahu bir Allah'ın kulu da demez mi " Coupe bir BMW alayım, sakin sakin gideyim, arada dışardan bakıp mutlu olayım ( Sarı Mercedes - İlyas Salman spec

), dar, uzun ve çercevesiz kapıları ne kadar güzel, sedan/sw gibi araçlar herkes için ancak coupe araçların farklı bir konsepti var.. " vs vs vs..?
Baran kardeşim misal arka koltukta gazete okurken sakin ve güvenli bir şekilde yol almak için yapılmış havasına sahip patron aracı 5 serisiyle zavallı satış sorumlusuna yeri öptürür, çukurdan kaçmak için direksyon kıran beyaz Linea'ya " vay bana atar ha.. " deyip peşine düşer..

Hayır pırıl pırıl genç arkadaşlar var aramızda onları da zehirleyecek..
Şaka bir yana samimiyetimle söylüyorum; Bana coupe bmw satacak adamın söylemesi gereken; RazZ Beycim, bu koltuklar sadece bilmemnerde yetişen ceylan derisinden, maun trimler Buckingham sarayının bahçesindeki meşe veya gül ağaçlarından yapılır.. Dışardan gürültü almasın diye camları NASA'da uzay mekiği camı kullanarak yapmış BMW bu modelde.. B&O'nun olabilecek en iyi ses sistemi bu araçta.. 87 yöne hareket eden koltuk başları ve kontakt kapanınca torpidoya gizlenen cybertronic direksyon da diğer özellikler.. Özetle bu BMW 3.13 Multijet Coupe tam size göre..