uhpu yazdı:Tissot ve Certina, Swatch Grubu'nun bünyesinde yer alan 2 marka ama açıkçası iki marka arasındaki kalite farklarını bilmiyorum, Certina'yı hiç inceleme şansım olmadı.
Tissot'u marka olarak sevdiğim için, bütçeme uygun saat araştırırken hep Tissot modellerini araştırıp inceledim. Hatta uzun bir süre prs516 ve Powermatic arasında kalmıştım, hatta bir ara bu kararsızlığa Seastar da katılmıştı ama tercihimi prs516'dan yana kullandım.
Bu üç modelin de forumda kullanıcı incelemeleri ve detaylı yorumları bulunmaktadır.
Saatleri mutlaka inceleyerek, koldaki duruşunu görerek almalısınız. Çünkü saatleri yakından incelendiğinizde internetteki görüntülerinden çok daha farklı olduğunu göreceksiniz.
Ben prs'yi diğer modellerden daha çok beğendiğim için tercih ettim.
Çelik veya metal kordon kauçuk veya deri kordona göre bence daha kullanışlı. Seastar'da hem metal hem de kauçuk kordon bulunurken, prs'de kauçuk yok. prs'de hiç kauçuk bir uygulama görmedim.
Hangi marka ve modeli almayı düşünüyorsanız şimdiden hayırlı olsun.
Sinanist yazdı:Merhabalar,
Sorunuzun kordon cevabı...
Uygun çelik kordon bulmanız çok zor. Fiyatlarda bir hayli pahalı...Orjinalinde çelik alıp başka seçeneklere değiştirmek çok kolay.
Hiç çelik istemiyorsanız çelik harici bir kordon seçin. Çelikte olabilir belki derseniz muhakkak çelik alın.
Şahsen ben bu kadar zor ve pahalı olabileceğini bilmiyordum... Bu iş saç rengi gibi sarışınlar siyaha boyar siyah saçlılar sarıya
Saygılar.
Modern60 yazdı:Tissot ve Certina arasında kalite farkı CERTINA tarafında ağır basar. Ama burada DS ACTION olarak baktığınız CERTINA ların çoğu pillidir hatırlatırım.
Modern60 yazdı:Kineticlerin de aslında şarjlı pille çalıştığını ve quartz regülasyonlu olduğunu unutmamak lazım. Eğer otomatik düşünülüyorsa...
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 145 misafir
|