TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz İş Başında!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlerimiz İş Başında!!

Mesaj Frax » 17 May 2010, 15:31

Herojd seri bir bicimde bombalamışsın yönetimi :D ama "doğru" olan hiç olmamasıydı ben de sedire katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 17 May 2010, 15:40

Without getting into the whole guns good vs bad argument I see the watch as one piece of fine mechanical engineering sitting next to another piece of fine mechanical engineering and on that basis there is your context
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 17 May 2010, 15:45

alinti yaptigim yazi sitenin yoneticisi olan sahsin fotoya olumlu ve olumsuz mesajlar sonunda koydugu nokta.Bu noktayi benimde foto eklememle beraber karisan yorumlarin neticesinde yazdi.Tesekkur cevabim konu basliginin son cumlesiydi.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 17 May 2010, 15:47

Yönetimi kesinlikle bombalamak gibi bir neyetim yoktu sadece işin içine biraz espri katmak istedim bir de her ne kadar silahları bende sevmesem de konsept çalışması niyetiyle çekilmiş bir resmin (konseptin yanlış olduğu zaten yukarıda belirtmiştim) zararsız olduğunu düşündüğüm için hafif bir ironi yapmak istedim.

Birebir aynı tutulacak bir örnek değilse de sanki bana biraz kliplerde seksi hemşire figürü olduğu zaman hemşire odasının ayaklanması gibi geldi,bu yüzden biraz espri biraz da eleştirim vardı ki zaten bu da yönetime değil yoksa yönetimin tabi ki yasalara uymak zorunda olduğunun farkındayım.

Bu arada yukarıda asıl en tehlikeli olan James Bond'u unutmuşum heralde öldürdüğü adam sayısı Dünya Savaşından fazladır bunu da kaldıralım :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj sedir » 17 May 2010, 16:23

Sayın Forum üyesi arkadaşlar,
Demek ki negatif eleştiri yapmak zor. Az veya çok reaksiyon uyandırıyor ve tartışırken bu işin ucu anaflaksiye kadar gidiyor.
(Anaflaksi ne diye sormayın, google amca yardım eder)
Tartışırken silahlar, tütün, faydalı, zararlı, olmalı, olmamalı konularına girilmesi konuyu dağıtıyor.
Benim vurgulamak istediğim nokta şu ve lütfen orada kalsın istiyorum. Saat güzel bir cihaz. Bunu satarken reklam yapılması günümüzde kaçınılmaz. Reklam yapmanın sayılamayacak kadar yolu var. Bunlardan biri de alakasız başka kişi, kurum, konularla ilişki kurmak.
Bu uygulama reklam sektöründe çok uygulanıyor. Örnek mi? Çok bilinen bir sigara ile özgürlük. macera, atlar, doğa sporları, otomobil sporları çağrıştıran görüntüleri göz önüne getirin lütfen. Ben Formula1'i sever ve izlerim. Kırmızıyı da renk olarak severim. Ama reklam için de olsa bir ürünün gidip de sigarayla ilişkilendirilmesinden hoşlanmıyorum. Burada hoşlanıp hoşlanmamaktan öte bu gibi bağlantıların konuyla önceden hiç ilgisi olmayanların zihnine görünmez izler kazıdığını da düşündüğümden zararlı olduğunu bu tip reklamların yapılmaması gerektiğini de düşünüyorum. Ben Frank Sinatra'yı "Strangers in the night" melodisiyle hatırladığımda memnun ve mutlu olurum. Puro ile değil. Günümüz anlayışında da zararlı maddelerle ünlü kişi ve nesneler arasında bağlantı kurmak teşvik edilecek bir usul değil zaten. Nitekim bu zararlı ilişkilendirme nedeniyle Red Kit yıllar sonra sigarayı bırakmadı mı? Bu nedenle Oris'in yanındaki silaha da tütüne de hayır demiştim. Israr da ediyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 17 May 2010, 18:04

Sedir. Tartismak güzeldir. Hepimiz farkli ortamlarda, farkli anlayis ve kültürler ile farkli ailelerde yetismis hayat icerisinde yasadigimiz az yada cok, iyi yada kötü tecrübeler ile sekillenmis insanlariz. Cok zit bile olsa, fikirlerin paylasilmasini ben gayet güzel buluyorum. Sonucta benim beyaz dedigim birseye baskasinin siyah demesini ben gayet normal karsiliyorum. Tartistikca da, fikir beyanlarini okudukca da ögreniyor ve gelisiyoruz.

Bundan 10-15 sene öncesine kadar sigara hicbir yerde konu degildi. TV'de ki tartisma programlarinda insanlar sigara icer, reklamlari yapilirdi. Komik olan sey o dönemlerde sigaraya baslama yasi 18 civarinda idi. Bugün her yerde yasaklamaya calistiklari sigaraya baslama yasi 12-13'lere kadar düsmüs durumda. Benim sahsi görüsüm bu yasaklamalarin ilgiyi arttirdigi yönünde. Her zamanda böyle olmustur. Dünyanin iki büyük sigara makinesi tedarikcisi olan GD ve Hauni firmalarina tedarikcilik yapiyoruz. 2009 yilinda tüm dünya krizden aglarken bu iki firma tarihlerinin en iyi cirolarina ulasti!!!!!!!! Nasil oluyor bu is? Dedigin gibi yarari yada zarari üzerinde durmuyorum. Günümüz fast food kültürünün bence zarar anlaminda sigaradan hicbir farki yok.

Yasaklarin nelere mal olabileceginin en iyi örnegi Iran. Iran'da nelerin yasak oldugunu bir düsünelim ve ülke nüfusunun %60'lik kisminin tanri inanci kalmadigi gercegini kabul edelim. Belki o zaman yasaklar üzerine düsüncelerimiz degisir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 18 May 2010, 23:43

Gitar efsanesi Malmsteen.

Resim

Resim

Van Gaal

Resim

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 18 May 2010, 23:54

Ana Ivanovic

Resim

Ünlü Restaurant isletmecisi ve Michelin yildizli ahci Gordon Ramsey ve David Beckham Submariner ile Deep Sea saatlerini degis tokus ederken.

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners