TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Richard Mille RM011 Le Mans vs Patek Philippe 5960P Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Richard Mille RM011 Le Mans vs Patek Philippe 5960P Seçi

Mesaj sercankaf » 01 Oca 2014, 21:11

RM derim ;)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj drk » 01 Oca 2014, 21:20

Bence daha özel bir rm11 mesela :arrow:

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj serdarfb » 01 Oca 2014, 21:25

Benim de tercihim RM olurdu. Modelleri üzerinde fazla fikir sahibi değilim, o yüzden bir yorum yapamıyorum. :thumbup:

Patek 5960p ile ilgili kişisel fikrim çok olumlu değil. Bende kıyısından döndüm diyebilirim. Kolleksiyon dışı olduğu biliniyor ve bu yüzden prim yapacağı söyleniyor. Fakat bu söylentiler ayyuka çıkmış olmasına rağmen hali hazırda sıfırına göre çok düşük fiyatlarda bir çok saat satış listelerinde. :? Dolayısı ile prim yapacak diye alınabilecek bir saat olduğunu düşünmüyorum. Kullanmak için alınacaksa laf söyleyen taş olur. :lol: :lol: Hatta Platin... 8-)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj cenk » 01 Oca 2014, 21:29

doruk'un gosterdigi rm de olabilir.rm almisken farkli tasarim ve materyal secmek daha guzel bence :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj SalihY » 01 Oca 2014, 21:35

Drk yazdı:Bence daha özel bir rm11 mesela :arrow:

Resim

Çok güzelmiş bu (referansı nedir?) ama RM klasiği gri renk kasalı bir model istiyorum esasen ilk RM olarak. Yoksa aklımda şu var daha ilerisi için (yazın muhteşem olur diye düşünüyorum yanık tene :D ) ;

Resim

SerdarFB yazdı:Benim de tercihim RM olurdu. Modelleri üzerinde fazla fikir sahibi değilim, o yüzden bir yorum yapamıyorum. :thumbup:

Patek 5960p ile ilgili kişisel fikrim çok olumlu değil. Bende kıyısından döndüm diyebilirim. Kolleksiyon dışı olduğu biliniyor ve bu yüzden prim yapacağı söyleniyor. Fakat bu söylentiler ayyuka çıkmış olmasına rağmen hali hazırda sıfırına göre çok düşük fiyatlarda bir çok saat satış listelerinde. :? Dolayısı ile prim yapacak diye alınabilecek bir saat olduğunu düşünmüyorum. Kullanmak için alınacaksa laf söyleyen taş olur. :lol: :lol: Hatta Platin... 8-)

Sadece bulunsun diye almam hiç bir saati, ama az ama çok mutlaka hepsini takmaya çalışırım. O yüzden sırf koleksiyon olarak bakmıyorum :) Yoksa ikinci elde (Türkiye'de özellikle) inanılmaz bir hızla değer kaybeden bir Richard Mille gerçeği varken Richard Mille almak istemezdim :) Benim açımdan prim yapmasından da önemli olan yeteri kadar az sayıda olması (Maksimum 100-125 adet üretilmiş olabilir). Kolumda da çok beğendim taktığım zaman.
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj serdarfb » 01 Oca 2014, 21:43

SerdarFB yazdı:Kullanmak için alınacaksa laf söyleyen taş olur. :lol: :lol: Hatta Platin... 8-)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj uhpu » 01 Oca 2014, 21:46

RM LM daha mantıklı bi secim olur bence,
Kullanıcı avatarı
uhpu

Mesaj drk » 01 Oca 2014, 21:55

RM, kasalarında kullandığı malzemeler açısında çok yenilikçi ve öncü bir marka. Bu yüzden titanyum, altın vs gibi saatlerindense kendi geliştirdikleri kompozit malzemeli kasaları tercih ederdim. Gerçi ne olacağı da belli olmuyor, büyük vaatlerle çıkan saatler bir süre sonra çöp oluyor :) Bu ntpt diye bir şey.

:arrow: http://www.hodinkee.com/blog/richard-mille-brings-yet-another-new-material-to-watchmaking-with-ntpt-carbon
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 160 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners