Drk yazdı:Bence daha özel bir rm11 mesela

Çok güzelmiş bu (referansı nedir?) ama RM klasiği gri renk kasalı bir model istiyorum esasen ilk RM olarak. Yoksa aklımda şu var daha ilerisi için (yazın muhteşem olur diye düşünüyorum yanık tene

) ;

SerdarFB yazdı:Benim de tercihim RM olurdu. Modelleri üzerinde fazla fikir sahibi değilim, o yüzden bir yorum yapamıyorum.
Patek 5960p ile ilgili kişisel fikrim çok olumlu değil. Bende kıyısından döndüm diyebilirim. Kolleksiyon dışı olduğu biliniyor ve bu yüzden prim yapacağı söyleniyor. Fakat bu söylentiler ayyuka çıkmış olmasına rağmen hali hazırda sıfırına göre çok düşük fiyatlarda bir çok saat satış listelerinde.

Dolayısı ile prim yapacak diye alınabilecek bir saat olduğunu düşünmüyorum. Kullanmak için alınacaksa laf söyleyen taş olur.

Hatta Platin...

Sadece bulunsun diye almam hiç bir saati, ama az ama çok mutlaka hepsini takmaya çalışırım. O yüzden sırf koleksiyon olarak bakmıyorum

Yoksa ikinci elde (Türkiye'de özellikle) inanılmaz bir hızla değer kaybeden bir Richard Mille gerçeği varken Richard Mille almak istemezdim

Benim açımdan prim yapmasından da önemli olan yeteri kadar az sayıda olması (Maksimum 100-125 adet üretilmiş olabilir). Kolumda da çok beğendim taktığım zaman.