TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex GMT Master 2 116718 Full Alt覺n Al覺m Yorum ve neri

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ynt: Rolex GMT Master 2 116718 Full Alt覺n Al覺m Yorum ve

Mesaj Laz5353 » 10 Ara 2013, 23:07

Baran yazd覺:Artik gunumuzde arabanin saatin ayakkabinin yasi basi kalmadi,arabalarla gazladigimiz herkesin gercekten sevdigi icin ilgilendigi donemlerde ki ben sonlarina yetistim oldukca varlikli ailelerinin cocuklarininda icinde bulundugu bir grubumuz vardi aralarinda yasi en kucuk olan bendim.Arabalar hep 205gti Corsa GSi 106xs Flash S tarzi arabalardi.O zamanlar e30 m3lere uzay araci gibi bakardik.Hos simdi o gruptan bazilari gunluk Bentley e binsede o zamanlarda parasi olanda belli arabalara binerdi.Bende Primera GT varken 150hp yada 106Gti kraldim kral..Simdi bakiyorumda m paket 3.20d ler 3.35turbolar girla..Coguda bindigi arabadanda kullanimindanda bihaber.Neyse konumuz otomobiller degil isin ozu yasiniza degil konumunuza bedeninize bakarak karar verin full altin saat neden takilmasin etrafin ne dusundugu degil sizin ne hissettiginiz onemli.Ben bayila bayila fg daytona takarim mesela kim ne derse
desin.Sanayiyede giderim onunla karting de yaparim.Bence sevgili RazZ inda dedigi gibi Go and get it tiger ;)

23 yasinda bir universite ogrencisiyim full altin biraz siritabilir
Kullan覺c覺 avatar覺
Laz5353

Ya: 34
Kay覺t: 12 Mar 2012, 04:09

Re: Rolex GMT Master 2 116718 Full Alt覺n Al覺m Yorum ve neri

Mesaj razz » 10 Ara 2013, 23:17

Ben komple alt覺n Sky Dweller tavsiye ederim.. :idea: ok g羹zel bir saat.. :thumbup: O olmazsa komple alt覺n YMII.. Bir Sky Dweller deil ama neredeyse onun kadar g羹zel.. ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Re: Rolex GMT Master 2 116718 Al覺n覺r m覺?

Mesaj Tolgi06 » 10 Ara 2013, 23:18

laz5353 yazd覺:
Tolgi06 yazd覺:Bu saatin yeil kadranls覺覺n覺 al覺p yeil nato ile kullan覺p laf edenin kafas覺na da bilezii f覺rlatabilirsin...
Misal ki;
Resim

Ya da Sedar bakandan:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=13747&hilit=ilksurfer#axzz2n5upqssp

Alirsam altin bilezikli ve siyah kadran alirim[/quote]

Saat zaten alt覺n bilezikli geliyor. Yukar覺daki yeil nato sonradan al覺nma. Siyah kadranla da s羹per kombinler 癟覺kabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj Laz5353 » 10 Ara 2013, 23:24

Razz yazd覺:Ben komple alt覺n Sky Dweller tavsiye ederim.. :idea: ok g羹zel bir saat.. :thumbup: O olmazsa komple alt覺n YMII.. Bir Sky Dweller deil ama neredeyse onun kadar g羹zel.. ;)

Ym2 celik altini hosuma gidiyor en guzeli sky dweller ama butcemi aar
Kullan覺c覺 avatar覺
Laz5353

Mesaj necati » 11 Ara 2013, 00:01

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=8731#axzz2n6I8dbT3
Bu linkte TT gmt master2 ve sub 癟elik alt覺n var. ok g羹zeller ve komple alt覺ndan kaynaklanan soru iaretlerine deva olabilirler.
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Mesaj Laz5353 » 11 Ara 2013, 00:10

necati yazd覺:http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=8731#axzz2n6I8dbT3
Bu linkte TT gmt master2 ve sub 癟elik alt覺n var. ok g羹zeller ve komple alt覺ndan kaynaklanan soru iaretlerine deva olabilirler.

elik altin d羹羹nm羹yorum daytonam var celik altin full altin d羹羹n羹yorum gmt hosuma gitti
Kullan覺c覺 avatar覺
Laz5353

Mesaj necati » 11 Ara 2013, 00:31

Hounuza gittiyse sadece biraz motivasyon kalm覺 geriye. Onu da forum halledecektir. imdiden g羹le g羹le kullan :D
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Mesaj Archimed » 11 Ara 2013, 12:53

Doru ortamda, doru zamanda, doru k覺yafetle birlikte kullan覺rsan 癟ok 覺k olur :thumbup:

Dier taraftan yukarda belirttiim koullara uygun olmayan durumlarda kullan覺rsan insanlar saatini 癟akma sanabilirler veya saatini g繹stermek suretiyle onlar覺 paranla ezebilecein y繹n羹nde g繹r羹leri olabilir. Bunu da hat覺rlatmakta yarar g繹r羹yorum. Mesela gece kl羹b羹nde, 覺k bir lokantada uygun k覺yafetlerle alt覺n saat 覺k durur. Dier taraftan 繹rnein okulda insanlar覺n sala tarzda giyindii ortamda ful alt覺n GMT Mster 2 a覺r ka癟abilir :!:

Forumda resimlerini paylat覺覺n pek 癟ok g羹zel ve kaliteli saatin olduundan hareketle koleksiyonuna eklemeni 繹neririm. Ya覺n gen癟; 15-20 y覺l sonra 癟ok daha k覺ymetli hale gelebilir.

Bu arada yeil nato kay覺 GMT Master 2'ye bence 癟ok yak覺m覺. Alt覺n kasal覺, ancak alt覺n kay覺覺 olmayan, resimdeki gibi bir saatin limitli de olsa piyasaya 癟覺kmas覺n覺 isterdim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners