Baran yazd覺:Artik gunumuzde arabanin saatin ayakkabinin yasi basi kalmadi,arabalarla gazladigimiz herkesin gercekten sevdigi icin ilgilendigi donemlerde ki ben sonlarina yetistim oldukca varlikli ailelerinin cocuklarininda icinde bulundugu bir grubumuz vardi aralarinda yasi en kucuk olan bendim.Arabalar hep 205gti Corsa GSi 106xs Flash S tarzi arabalardi.O zamanlar e30 m3lere uzay araci gibi bakardik.Hos simdi o gruptan bazilari gunluk Bentley e binsede o zamanlarda parasi olanda belli arabalara binerdi.Bende Primera GT varken 150hp yada 106Gti kraldim kral..Simdi bakiyorumda m paket 3.20d ler 3.35turbolar girla..Coguda bindigi arabadanda kullanimindanda bihaber.Neyse konumuz otomobiller degil isin ozu yasiniza degil konumunuza bedeninize bakarak karar verin full altin saat neden takilmasin etrafin ne dusundugu degil sizin ne hissettiginiz onemli.Ben bayila bayila fg daytona takarim mesela kim ne derse
desin.Sanayiyede giderim onunla karting de yaparim.Bence sevgili RazZ inda dedigi gibi Go and get it tiger
23 yasinda bir universite ogrencisiyim full altin biraz siritabilir