Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
dalton16 » 08 Ara 2013, 23:30
ben de burada siz saat hocalarından bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum...

bu arada avatarınızda ki kişiyi merak ettim..
-

dalton16
-
asymptote » 09 Ara 2013, 00:16
Edwin Hubble.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
ercangun » 09 Ara 2013, 11:18
Bir ekleme yapayım, Miyota 82xx mekanizmalar Seiko ve Orient'in eşdeğer mekanizmalarından farklı olarak elle de kurulabilmektedir. 24 saatin üzerinde bir zaman kullanmadıysanız kurabilirsiniz. Kurarken rezervin dolduğunu kurma kolunun direncinin artmasından anlarsınız. Yaklasık 25-30 tur çevirmek yeterli olacaktır.
-

ercangun
-
dalton16 » 09 Ara 2013, 16:26
Drk yazdı:Saatinizin haftasonu daha az geri kalması için masaya, kadranı yukarı gelecek şekilde bırakabilirsiniz

teşekkür ederim drk...

bundan sonra kadran yukarıda kalacak şekilde bırakırım.
ercangun yazdı:Bir ekleme yapayım, Miyota 82xx mekanizmalar Seiko ve Orient'in eşdeğer mekanizmalarından farklı olarak elle de kurulabilmektedir. 24 saatin üzerinde bir zaman kullanmadıysanız kurabilirsiniz. Kurarken rezervin dolduğunu kurma kolunun direncinin artmasından anlarsınız. Yaklasık 25-30 tur çevirmek yeterli olacaktır.
Elle kurulabildiğini bilmiyordum...öğrendiğim iyi oldu...teşekkür ederim ercangun..

-

dalton16
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir