Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
Miscen » 09 Kas 2013, 20:14
Arkadaşlar merhaba,
Bugün oris diver date saatim aniden durdu, ilk başta rezervinin azaldığını düşündüm. Fakat saati şiddetli şekilde sallamama rağmen sadece birkaç saniye zar zor gidiyor ve daha sonra yine duruyor. Ayrıca kurma kolundan kurmaya çalıştığımda da kurma kolu sanki eskiye göre daha rahat dönüyormuş gibi ve onun da bir etkisi olmuyor.
Neticede şu anda saat çalışmıyor, ne yapabilceğim konusunda fikirlerinizi ve değerli görüşlerinizi bekliyorum.
-

Miscen
-
bengisaat » 10 Kas 2013, 20:36
Sallayarak zorlamayın hatta kolunuza takmayın,acilen arıza tesbiti yapılmalıdır.
Acilen Güvenilir iyi bir saatçiye götürün .
Çalışmaz haldeki bir saatin çalışmaya zorlanması; parça kırılma arızalanma riskini çok fazlalaştırır...
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
Miscen » 10 Kas 2013, 23:36
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, yarın kendi servisine göndereceğim.
-

Miscen
-
Miscen » 03 Ara 2013, 14:04
Saati garantiye gönderdim, 2 gün içerisinde tamir edip geri gönderdiler. Pırlant'ın hizmetinden oldukça memnun kaldım. Süreç içerisinde sürekli telefonla bilgi verdiler.
Darbeye bağlı olarak içindeki bir parçası kırılmış ve onu değiştirmişler (yoğun bir darbeye hiç maruz kalmadı ama anlamadım açıkçası), aslında normalde garanti kapsamına girmez ama biz sizden ücret talep etmiyoruz falan dediler.
Şu anda saatin zaman tutması da oldukça iyi, sanırım yeni bakım gördüğü için bu şekilde.
-

Miscen
-
bengisaat » 03 Ara 2013, 19:04
Güle güle kullanın.
Günlük sapma oranı kaç saniye ?
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
Miscen » 03 Ara 2013, 19:26
Teşekkür ederim.
Günlük sapması ortalama 8-10 saniye idi, fakat çok enterasan dünden beri son 22 saat için ölçüm yaptım ve neredeyse hiç sapması yok.
Bu normal mi acaba, yani bir müddet geçtikten sonra sapmaya başlayacaktır herhalde

-

Miscen
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir