Merhaba,
ncelikle forumu bir s羹redir ilgi ve zevkle takip ediyorum ve saatler konusunda daha 繹nceden bilmediim bir 癟ok bilgi edindim. Forum bir s羹redir hevesle almay覺 planlad覺覺m saatten vazge癟meme neden oldu. imdi otomatik bir saat almak istiyorum.
Buradaki bilgili arkadalara bir konuda dan覺mak istedim ancak konu bal覺覺n覺 a癟acak daha doru bir yer bulamad覺覺m i癟in buraya a癟t覺m, yanl覺sa l羹tfen uyar覺n覺z veya forum y繹neticisi ta覺yabilirse sevinirim.
Sorum u. n羹m羹zdeki ay Londra'ya gidiyorum ve hem kendim i癟in hem de bir yak覺n覺m覺n sipari verecei saatlere bakmak istiyorum. 襤ngiltere saat almak i癟in fiyat avantaj覺 a癟覺s覺ndan iyi bir yer mi? Yoksa 癟ok daha uyguna Almanya, 襤talya, ABD veya Dubai de bulabilir miyim? Avantajl覺 ise 繹nereceiniz maazalar var m覺d覺r ve ne kadar indirim i癟in zorlamak mant覺kl覺 olur?
Almay覺 d羹羹nd羹羹m markalar unlar. Model konusunda hen羹z arat覺rmalar覺m覺 tam netletirmediim i癟in karars覺z覺m ama umar覺m 繹n羹m羹zdeki aya kadar bir fikrim olur.
Kendim i癟in:
Ball (model ve luminasyonlar覺 癟ok houma gitti), Tag Heuer (modelleri beendiim i癟in) veya zorlayarak Omega.
Yak覺n覺m 襤癟in:
IWC
Yard覺mlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹rler.