TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤ngiltere'den Saat Almak Mant覺kl覺 m覺?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

襤ngiltere'den Saat Almak Mant覺kl覺 m覺?

Mesaj miller » 25 Kas 2013, 10:25

Merhaba,

ncelikle forumu bir s羹redir ilgi ve zevkle takip ediyorum ve saatler konusunda daha 繹nceden bilmediim bir 癟ok bilgi edindim. Forum bir s羹redir hevesle almay覺 planlad覺覺m saatten vazge癟meme neden oldu. imdi otomatik bir saat almak istiyorum.

Buradaki bilgili arkadalara bir konuda dan覺mak istedim ancak konu bal覺覺n覺 a癟acak daha doru bir yer bulamad覺覺m i癟in buraya a癟t覺m, yanl覺sa l羹tfen uyar覺n覺z veya forum y繹neticisi ta覺yabilirse sevinirim.

Sorum u. n羹m羹zdeki ay Londra'ya gidiyorum ve hem kendim i癟in hem de bir yak覺n覺m覺n sipari verecei saatlere bakmak istiyorum. 襤ngiltere saat almak i癟in fiyat avantaj覺 a癟覺s覺ndan iyi bir yer mi? Yoksa 癟ok daha uyguna Almanya, 襤talya, ABD veya Dubai de bulabilir miyim? Avantajl覺 ise 繹nereceiniz maazalar var m覺d覺r ve ne kadar indirim i癟in zorlamak mant覺kl覺 olur?

Almay覺 d羹羹nd羹羹m markalar unlar. Model konusunda hen羹z arat覺rmalar覺m覺 tam netletirmediim i癟in karars覺z覺m ama umar覺m 繹n羹m羹zdeki aya kadar bir fikrim olur.

Kendim i癟in:
Ball (model ve luminasyonlar覺 癟ok houma gitti), Tag Heuer (modelleri beendiim i癟in) veya zorlayarak Omega.

Yak覺n覺m 襤癟in:
IWC

Yard覺mlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
miller

Ya: 45
Kay覺t: 11 Mar 2013, 10:15

Re: 襤ngiltere'den Saat Almak Mant覺kl覺 m覺?

Mesaj asymptote » 25 Kas 2013, 10:57

Yolunuz Hong Kong'a d羹erse bence oradan bak覺n.. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj neonemo » 25 Kas 2013, 16:36

Ben Amerikadan 4-5 saat alm覺t覺m. Yanl覺 hat覺rlam覺yorsam 24 Temmuzdu Virginia Williamsburg eyaletinde kurulu g羹n羹 i癟in her ey de %50 indirim vard覺. benim i癟in 癟ok avantajl覺 olmutu. Spor saatler 癟ok g羹zel karar verirken epey bir zorlanm覺t覺m ama klasik saat hi癟 yok bunlar覺 dikkate alman覺z覺 繹neririm
Kullan覺c覺 avatar覺
neonemo

Kay覺t: 21 Haz 2013, 17:21

Mesaj miller » 25 Kas 2013, 19:23

asymptote ve neonemo, cevaplar i癟in teekk羹r ederim. Hong Kong'a ve Amerika'ya yak覺nda giden biri var m覺 bakaca覺m. Kendim 襤ngiltereye gideceimden oradan alay覺m dedim ama anla覺lan 癟ok tavsiye etmiyorsunuz.
Kullan覺c覺 avatar覺
miller

Mesaj neonemo » 26 Kas 2013, 12:48

襤ngiltere ye arkada覺m gitmiti kendisi 癟ok dert yan覺yordu 癟ok pahal覺 羹lke diye ama gene de her ey sizin tasarrufunuz da
Kullan覺c覺 avatar覺
neonemo

Kay覺t: 21 Haz 2013, 17:21

Mesaj miller » 27 Kas 2013, 10:37

Teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
miller

Mesaj leonardo06 » 28 Kas 2013, 10:26

ingiltere yaam olarak da 癟ok pahal覺d覺r. Saatleri d羹羹nemiyorum bile :D
Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Kay覺t: 10 Mar 2012, 14:52

Mesaj miller » 29 Kas 2013, 12:32

Ben daha 繹nce iPhone alm覺t覺m 襤ngiltere'den. T羹rkiye'ye g繹re avantajl覺 bir fiyata geldi ama Avrupa'n覺n dier 羹lkelerine g繹re daha pahal覺yd覺, Amerika'ya g繹re ise 癟ok pahal覺yd覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
miller

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 123 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners