Takip ettiğimiz gazete; tarih, ekonomi, edebiyat, araba , sanat, saat, fotoğrafçılık, teknoloji, mizah, bilim... dergileri ve diğer süreli yayınları burada paylaşalım.
Paylaşımlar, Yayın İsmi - Alanı - Görsellik şeklinde olursa daha faydalı olur.
En son Miriel tarafından 19 Eyl 2013, 20:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yapi abone oldugum tek dergi su anda. Uzun sure NG ve Atlas aboneligim vardi ancak artik takip edemiyorum. Detail ve El Croquis okulda firsat buldukca okudugum dergiler.
Her gün: Hürriyet ve Sözcü (Hürriyet günlük olarak eve gelir; Sözcü'yü büfeden alıp vapur veya araba vapurunda okuduktan sonra başkaları da okusun diye oturduğum koltuğa bırakırım) Her Çarşamba: Penguen Her Perşembe: Uykusuz 2 haftada 1: Auto Motor Sport (Almanya baskısı) Haftada 1: Auto Show veya Oto Haber (içeriğe göre - bazen kayda değer karşılaştırmalar olabiliyor) Ayda 1: Auto Motor Sport (içeriğe göre - bazen kayda değer karşılaştırmalar olabiliyor) Ayda 1: Capital ve/veya Forbes ve/veya Fortune (içeriğe göre) Ayda 1: GQ (Türkiye baskısı) ve/veya GQ (İngiltere baskısı)
Future Music: Elektronik müzik aletleri üreticileri yeni ürün lansmanlarını genelde NAMM'da yaptıkları için pek çok sayısı benim için kayda değer olmuyor. Dolayısıyla yılda 2-3 sayısı benim için yeterli oluyor.