Bu sorunun cevabını vermek keşke o kadar kolay olsaydı

Marka model üzerinden kesin bir öneride bulunamayacağım ama şunu söyleyebilirim:
Her gün tıraş olacaksanız cildi yormayan mild bir alet ve tahrişe yol açmayan jilet kullanmalısınız. Sakalınız çok sert ve yoğun değilse Edwin Jagger DE89 günlük tıraş için uygun bir alettir. Jilet konusunda sample pack alıp kendiniz deneyin, ancak gilette 7 ve personna blue bence o aletle güzel sonuç verebilecek jiletler. Sabun konusunda sınırsız seçenek var neredeyse, günlük tıraş için genel olarak cildi koruyan ve nemlendiren sabunları tercih etmeniz yararınıza olur. Arko bu anlamda işinizi görmez, cildinizi fazla kurutur. Tabac, Cella ve Proraso kullanıyorum hepsinden de memnunum. Fırça konusuna gelince yüzünüz çok küçük değilse 24mm ve üzeri knot kullanın. Kimisi Finest fırça sever, ben fırça yüzüme masaj yapsın, fırçayı yüzümde hissedeyim istiyorum, bu yüzden daha çok Best badger fırça seviyorum ve tercih ediyorum. Kaliteli bir best badger fırça bana göre en iyisidir. Ancak dediğim gibi fırça konusu da sizin kişisel deneyiminiz sonucu karar vereceğiniz bir konu.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein