Estafurullah, yok zaten bir ahin daha almay覺 kesinlikle d羹羹nm羹yorum. Savinelli Grezza m覺 yoksa bu bahsettiiniz marka, uyuyamam ben imdi Al覺verii hemen bile yapabilirim fiyat dediiniz gibi uygunsa
Bazi forumlarda ana konu disinda link vermek vs yasak. saat bolumunde epey vakit gecirdim gerci. Buradanda link verebilirim. ozeldende yollayabilirim. Ayrintilarini anlatirim markanin. Tutun konusunda ortodoksum ben 50 tane yorum okumadan karsilastirip saglamasini yapmadan bilmedigimi almiyorum. Okadar cok paket cope attim yani
Buradan paylaman覺z覺n sak覺ncas覺 olaca覺n覺 sanm覺yorum ama 繹zelden de yollayabilirsiniz Bu arada ben m羹saade isteyebilir miyim, yar覺n mesaim var Cevab覺n覺z覺 bekliyorum, selamlar..
Tesekkur ederim, hosbulduk. Bahsettigim site ingiltere kokenli, www.smoke.co.uk Barber B-line pipolari da fiyatindan beklenmeyen performansi var dedigimiz urunlerdi. Bayagi bir yazistik mlm ile
Asil saat konusunda da takipci asamasindayim, firsat oldukca/elimden geldigince katilimci olmaya calisacagim eblette. Uyelik tarihim 2011 ilk mesaj tarihim 2013 bayagi hizli hareket ediyorum esasinda