TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Mesaj mlm » 21 Ağu 2013, 23:31

Marvin hoş geldiniz keyifli tüttürmeler ;)
Esoterica Tilbury ile ilgili kısa bilgi rica ediyorum :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Marvin » 21 Ağu 2013, 23:38

;) Tesekkurler,
Tilbury = Nikotin = tütün gibi tütün
bence tabii... Virginia&Burley karisimi, orta sertlikte. aroma yok. orta - yoguna yakin lezzette. teneke kutuda gelir. 250 grlik paket buyuk naylon torbada. 250 gr almadim hic. teneke kutu ilk acildiginda nemli oluyor. bir sure havalandirip oyle icime hazirliyorum. ilk basta tekduze gibi gozuksede ortalara dogru burley tadi araya girip sonlara dogruda tok/sert icim sunuyor. beyaza yakin kul birakiyor. aromasiz tutunlerle araniz iyiyse mutlaka deneyin derim. herzaman bir teneke bulundurmaya calisiyorum kenarda. bir tanede beklettigim var. bakalim 2. yili gecti. 4-5 yil sonra acmayi dusunuyorum.

Bu arada, farkli yorumlari incelemek isterseniz
http://www.tobaccoreviews.com/blend_detail.cfm?TID=503
Kullanıcı avatarı
Marvin

Mesaj mlm » 21 Ağu 2013, 23:42

Bugüne dek TPT ve Yayladağ çeşitleri ile H.Danske, macBaren, C.Black çeşitleri ve Amphora Full Aroma kullandım, henüz dediğiniz türden aromasız tütün geçenlerde Deville nin yolladığı University Flake(ya da Balkan Flake) hariç hiç denemedim. Türkiye malum tütün konusunda sıkıntılı biraz. Keyifli içimler, tekrar hoş geldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Marvin » 21 Ağu 2013, 23:45

TPT ve Yayladag kullaniyorsaniz bence yadirgamazsiniz. Evet tutun konusunda sikinti oluyor herzaman. Surekli yurtdisi gezisi yapan es dost kollamak durumu var istediginiz tutune kavusmak icin. Firsat olursa ikram ederim / yollarim tadim icin.
Kullanıcı avatarı
Marvin

Mesaj mlm » 22 Ağu 2013, 00:22

Ben de Kıbrıs'tan gelen bir arkadaşıma 10 paket kadar Amphora getirttim birkaç paket de TPT var şimdilik :) Ben de yoğunluktan bir süredir içmiyordum iki gündür fırsat bulup içebildim o da malum hafif dil ısırması yaptı:) Teşekkür ederim, benim de elimde dediğim gibi bol miktarda Amphora var dilerseniz ben de ondan yollayabilirim..
Piponun en sevdiğim yönlerinden birisi heyecanının hiç bitmemesi, denenmeyi bekleyen o kadar çok tütün var ki:)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Marvin » 22 Ağu 2013, 00:33

Evet Kibris'ta veya Kibris uzerinden Amphora'ya ulasmak kolay. Burada da rahat bulunuyordu. Gerci bir iki senedir tezgahlardan almadim. En son bende yukluce almistim. Tutun cok :D denemek icin yani. Cok cesit var. Bir ara surekli yeni tutun deniyordum. Sonunda birkacinda karar kildim. Merak ettiklerimi firsat oldukca getirtip tadina bakmaya calisiyorum.

Asil Esoterica'nin Stonehaven tutunu var ki 2 yildir yok ortalikta. Virginia&Burley flake bir tutun. Elimde bir paket kaldi ama acamiyorum :? Ortaya ciktigi ilk anda stoklayacagim. Ama cikincada maalesef en fazla 1 kisiye 1 paket satiliyor.
http://www.tobaccoreviews.com/blend_det ... =S&TID=502
Kullanıcı avatarı
Marvin

Mesaj mlm » 22 Ağu 2013, 00:42

Merak ettim şimdi :geek: Ulaşılamaması lezzetini ikiye katlıyordur :) Halbuki Amphora öyle mi :D
Pipo sayımı da artırmam lazım bu arada, Savinelli Punto Oro Mister ve Şahin Sarıyıldızım var. Önümüzdeki günlerde sayıyı şimdilik üçe çıkarmayı düşünüyorum.
Türkiye Pipo Kulübüne üyesinizdir sanıyorum :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Marvin » 22 Ağu 2013, 00:52

Uyeydim... :D cok uzun hikaye. halen gorusuruz ama oradan arkadaslarla.
Sayi arttirmak icin butce durumunuz nedir bilmiyorum tabii ama lutfen ukalalik olarak algilamayin, bence sahin 1 tane yeter. Rastlanti sonucu buldugumuz bir marka var. Ne oldugunu duyunca da cok sasirabilirsiniz. Ortalama bir savinelli fiyatina 2-3 tane alabilirsiniz ve memnun kalma ihtimaliniz cok yuksektir. Alisveris yapmadan once haberleselim.
Kullanıcı avatarı
Marvin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 93 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners