TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fotoraflar覺m覺z

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj Miriel » 02 Tem 2013, 23:54

Ve son olarak b羹y羹k vurgun... Gezinin en g羹zel yemei Midyat Tava.. :champ:
Aceleden tepsiyi kareye tam oturtamad覺m... :D
Resim
Resim
Resim
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

Mesaj fbolukbas » 03 Tem 2013, 14:47

Miriel yemekler ve gezdiin yerler m羹thi.
Fotoraflar覺n da genel olarak g羹zel. Ama kadraja giren objeleri kesmeden biraz da boluk b覺rakarak kadraj i癟inde tutarsan
bence daha g羹zel olacak. Bal覺kl覺 g繹l fotoraf覺n g羹zel,minare kadraja girememi ama pek yap覺lacak bir ey yok, belki yukar覺 doru uzamas覺n覺 hi癟 kadraja katmayabilirdin. Mesela at'覺n ayaklar覺 da kadraj ya yok, ya da en ucundan kadraj i癟inde.
Biraz boluk b覺rakarak zeminide dahil etsen daha g羹zel olurdu diye d羹羹n羹yorum. Gitgide daha g羹zel oluyor fotoraflar覺n.

Ben de Karadeniz ve douyu gezmeyi 癟ok istiyorum ilk f覺rsatta. Dou i癟in Serkandan yard覺m alabilriz anlad覺覺m kadar覺yla. :champ:

Bende 4 g羹ne Burdur, Antalya ziyareti ve oralara gitmiken g繹rmek istediim Salda g繹l羹 ve en son 20 y覺l 繹nce g繹rd羹羹m Pamukkale
gezisini s覺d覺rabildim.
Biraz foto paylaay覺m, umar覺m beenirsiniz..

Salda g繹l羹 dediklerine g繹re d羹nyan覺n en temiz ikinci g繹l羹, T羹rkiyenin de en derdin (185 metre) g繹l羹.
Suyu sodal覺 berrak ve mavinin 癟eitli tonlar覺yla 癟ok g羹zel bir krater g繹l羹. Y羹z羹lebilir bir g繹l.
Hafta i癟i 癟ok sakin. Sit alan覺 olduu i癟in yap覺lama ve tesis yok denecek kadar az.
ok sala bir yer, sakinlii 癟ok severim. Tatil sezonu balad覺 ve s覺cakl覺k art覺yor.
O y羹zden Antalyadan Denizi bile g繹rmeden buraya ge癟tim.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj fbolukbas » 03 Tem 2013, 15:16

Pamukkaleye bu kadar yaklam覺ken gitmemek olmaz dedik 1-2 saat vakit ay覺rarak gitmeye karar verdik.

En son y覺llar 繹nce g繹rd羹羹mde traverten teraslar覺n覺 kurtarmak i癟in insan eliyle yontmulard覺 ya da kaz覺m覺lard覺.
D羹nya miras覺 listesine al覺nd覺覺 i癟in tesisler uzaa al覺nm覺.Koruma 繹nlemleri al覺nm覺 ve Kendisini toparlam覺 gibi.
Buras覺 癟ok fotojenik bir yer :)
Ortam覺 癟eitli a癟覺lardan yans覺tmak i癟in fotoraf say覺s覺 biraz fazla olmu olabilir, kusura bakmay覺n..

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Mesaj asymptote » 03 Tem 2013, 15:49

Forumun en zengin birka癟 konusundan biri oldu buras覺.. :champ: Miriel & fbolukbas, fotoraflar i癟in teekk羹rler.. :champ: Salda g繹l羹 ger癟ekten temiz ve duru bir g繹lm羹, sakinlii ben de 癟ok severim, tatil insan覺 dinlendirmeli diye d羹羹n羹r羹m.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Miriel » 03 Tem 2013, 16:15

Fbbolukbas 癟ok g羹zel fotoraflar.. :champ:

At fotoraf覺nda biraz zoom out yapsayd覺m kadraja alakas覺 olmayan eyler giriyordu tabi iin birde acele etme ve acemilik :) k覺sm覺 var

Asymptote teekk羹rler.. :champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj fbolukbas » 03 Tem 2013, 18:30

asymptote yazd覺:Forumun en zengin birka癟 konusundan biri oldu buras覺.. :champ: Miriel & fbolukbas, fotoraflar i癟in teekk羹rler.. :champ: Salda g繹l羹 ger癟ekten temiz ve duru bir g繹lm羹, sakinlii ben de 癟ok severim, tatil insan覺 dinlendirmeli diye d羹羹n羹r羹m.. :thumbup:

Asym :champ: , miriel d繹kt羹rm羹.. G羹zel bir anlat覺m olmu b繹lgenin g羹zellerini.. Miriel tekrar :thumbup:
Sakin yerleri bulmaya 癟al覺覺yorum, sezon balamasayd覺 Adrasan son 2 y覺ld覺r favorim oraya giderdim..
Sezon 繹ncesi 3-5 ingiliz turist d覺覺nda pek kimse yok.
K羹癟羹k bir motel var abonesi olduum, nerdeyse plaj覺n i癟inde. Rak覺,bal覺k ve huzur var resmen.
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Mesaj Miriel » 03 Tem 2013, 18:48

Fbbolukbas teekk羹rler. :champ:

Daha gezilecek bizim vaktimizin yetmedii bir 癟ok yer ve benim ekleyemediim baz覺 fotoraflar var. Tekrardan bir gezi olsa yine gidilir. Sizlere de tavsiye ederim. :thumbup:

Son olarak birka癟 fotoraf daha ekleyeyim...
Resim
Cam覺n kenar覺nda kelebei g繹r羹nce dayanamad覺m :D Bu fotorafta yine arka plan覺 biraz flulat覺rd覺m..
Resim
Resim
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj asymptote » 03 Tem 2013, 18:54

Miriel, kelebek fotoraf覺nda alan derinlii k覺s覺tl覺 olmu. Daha k覺s覺k diyaframla 癟ekseydin bence daha g羹zel olabilirdi.. ;) :champ:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 76 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners