Tabac tıraş kremi
Merkur 38C Barber Pole makine
Permasharp
Isana men badger fırça
Tabac soft lotion

ersinbulun yazdı:Arkadaşlar konu 40. sayfasına merdiven dayamış bende bir makina ve birde porsuk kılı fırça edinmek istiyorum.
Daha önce kullanılmış makina itici geliyor bu nedenle yeni makina önerilerinizi ve fırça önerilerinizi bekliyorum.
Makina nın çok sert traş yapmasını istemiyorum birde sertlik ayarı yapılan türler olursa sanki daha iyi olacak gibi geliyor.
Birde nereden nasıl fiyatlarla temin etme konusunda ne önerirsiniz. Cevaplarınız için teşekkürler...

asymptote yazdı:Nacet biteli beri yüzüm tıraşa küsmüştü.. Bugün 100 tane Nacet siparişi verdim, gelmesi için sabırsızlanıyorum..
Kısa sayılmayacak geleneksel tıraş deneyimimden sonra jilet+alet kullanımı için kendimce bir algoritma oluşturdum.
Sizi bilemem fakat benim sakalım için bu algoritma harika işliyor:
deVille yazdı:ersinbulun yazdı:Arkadaşlar konu 40. sayfasına merdiven dayamış bende bir makina ve birde porsuk kılı fırça edinmek istiyorum.
Daha önce kullanılmış makina itici geliyor bu nedenle yeni makina önerilerinizi ve fırça önerilerinizi bekliyorum.
Makina nın çok sert traş yapmasını istemiyorum birde sertlik ayarı yapılan türler olursa sanki daha iyi olacak gibi geliyor.
Birde nereden nasıl fiyatlarla temin etme konusunda ne önerirsiniz. Cevaplarınız için teşekkürler...
Rossmann marketlerde Isana man porsuk kılı tıraş fırçası var çok kaliteli ben kullanıyorum. Ancak sabunda kullanacaksanIz domuz kılı ya da sentetik fırça kullanmanızı öneririm.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
|
||||||||||||||