TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj whiskey » 25 Haz 2013, 01:22

2fast4u yazdı:Benim bu cakma behikeler yuzunden bir arkadsimla aram acildi herife puron sahte dedim nerdeyse fidel castro hediye getirdi diyecekti .Halbuki ne gerek var bilmemek degil ogrenmemek ayip

2fast, ne yazık ki benimde bir kaç tane böyle anılarım oldu. Çok samimi olduğum kişiler değildi fakat yinede insanın canını sıkıyor bu tarz olaylar. Umarım aranız yine eskisi gibi olmuştur. :champ:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj 2fast4u » 25 Haz 2013, 08:37

Bond:)whiskey egosu yuksek olunlar ile ortak nokta bulmak zor bu sefer o da benim saatlere takti kafayi :)ugrasiyoruz iste :)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Strider » 25 Haz 2013, 11:12

whiskey yazdı:Fakat ne yazık ki puro sahte. :roll: Türkiye'de çok yaygın bir durum. Behikeleri yurtdışında bile bulmak çok kolay değil. Elinizde daha fazla bu üründen varsa iade etmeyi deneyin bence. Eğer iade edemezseniz, puroları çöpe atın. Bu tarz yerlerden puro almamanız sağlığınız açısından iyi olacaktır. Orijinal el sarımı puroların aksine, sahte puroların çok büyük bir kısmında yaprakları bir arada tutmak için ne olduğu belirsiz yapıştırıcılar kullanırlar. Yaprakların kalitesini ve diğer etkenleri geçtim, sadece bu yapıştırıcının ateş ile buluşması bile sağlığınıza ciddi şekilde etki edebilir. Eğer gerçekten puro kültürüne meraklıysanız size yardımcı olabilirim. :thumbup: :champ:

Cok bilerek aldigim bir sey degil :) icinde ki hologramdan bahsediyorsaniz o var nereden sahte oldugunu anladiginizi merak ettim cunku sahte olanlari inceledim ve bu orjinalin aynisi? Hologramlardan tutun, dik durma, altin rengi, yag kivami bile ayni ee bu orjinal demek olmuyor mu?
Utanilacak bir sey yok ki niye utanayim yarin oburgun o kadar para verip replica bir saatte alabilirim bilmeden , olabilir yani.. Dedigim gibi orjinalligi konusuna katilmayacagim malesef falat tabiki cok bilgili oldugum bir konu degil bu sizden yardimci olmanizi isterim cunku ayda 2-3 te olsa iciyorum keyfim yerinde oldugunda nerelerden alinabilir nedir ne onerirsiniz :) cok almadigim icin fiyat bazi 40-50 civari olabilir. Bu arada elimde 3 tane vardi bunlardan adama gidip diyecek iki cift lafim var :)
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj whiskey » 25 Haz 2013, 11:22

Beyaz noktalar uyumsuz ve orantısız. En üst ve en alt sıradaki beyaz noktalar altın renkli şeritlere çok yakın, hatta bitişik. Logodaki kadının saçı üst altın silindire çok yakın. Kadının boynunun altındaki siyah çerçeve noktaları düzgün kesmiyor. Birde ödediğiniz fiyatı yazarsanız sahte olduğunu size daha iyi kanıtlayabilirim.

Nasıl ki sahte bir Rolex'i tanıması buradaki çoğu saat severler için kolay bir işse sahte puroları tanımakta o kadar kolay.
En son whiskey tarafından 25 Haz 2013, 11:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj whiskey » 25 Haz 2013, 11:24

2fast, bu şarkıda benden sana ve arkadaşına gelsin. :D

Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj Strider » 25 Haz 2013, 11:26

whiskey yazdı:Beyaz noktalar uyumsuz ve orantısız. En üst ve en alt sıradaki beyaz noktalar altın renkli şeritlere çok yakın, hatta bitişik. Logodaki kadının saçı üst altın silindire çok yakın. Kadının boynunun altındaki siyah çerçeve noktaları düzgün kesmiyor.

Nasıl ki sahte bir Rolex'i tanıması buradaki çoğu saat severler için kolay bir işse sahte puroları tanımakta o kadar kolay. Birde ödediğiniz fiyatı yazarsanız sahte olduğunu size daha iyi kanıtlayabilirim.

Whiskey dogrudur tabiki :) saat severlikte yeniyim keza bunda da ornek verdim sadece yani olabilecek olaylar bunlar belki sizin icin degil ama benim icin.. Cok onceden aldim fiyatlarini hatirlamiyorum ama ucuk bir mevla degildi. Dedigim bazda alinabilecek orjinalligini guvenerek alacagim yerler neresidir?
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj whiskey » 25 Haz 2013, 11:35

Strider yazdı:
whiskey yazdı:Beyaz noktalar uyumsuz ve orantısız. En üst ve en alt sıradaki beyaz noktalar altın renkli şeritlere çok yakın, hatta bitişik. Logodaki kadının saçı üst altın silindire çok yakın. Kadının boynunun altındaki siyah çerçeve noktaları düzgün kesmiyor.

Nasıl ki sahte bir Rolex'i tanıması buradaki çoğu saat severler için kolay bir işse sahte puroları tanımakta o kadar kolay. Birde ödediğiniz fiyatı yazarsanız sahte olduğunu size daha iyi kanıtlayabilirim.

Whiskey dogrudur tabiki :) saat severlikte yeniyim keza bunda da ornek verdim sadece yani olabilecek olaylar bunlar belki sizin icin degil ama benim icin.. Cok onceden aldim fiyatlarini hatirlamiyorum ama ucuk bir mevla degildi. Dedigim bazda alinabilecek orjinalligini guvenerek alacagim yerler neresidir?

Levent'te CHE cigar lounge var. Sahibi Yiğit bey. Kendisiyle iletişime geçip sizin için en doğru puroları bulabilirsiniz. Bir mağaza daha var fakat fiyatlar CHE'ye göre daha yüksek ve ürün seçeneği daha dar. Eğer ilgilenirseniz oranında bilgilerini verebilirim ama size tavsiyem CHE'ye gitmeniz olacaktır. Bu iki mağaza dışında Türkiye'de orjinal puro bulmanız çok çok zor. Eğer bulsanız bile kötü şartlar altında tutulmuştur veya fiyatlar çok komiktir. AVM'lerdeki tobacco shoplardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Diğer bir alternatif ise duty free shoplar. Fakat en az 3'lü purolar satıyorlar ve son durumu bilmiyorum ama uzun zamandır puroları çok kötü şekilde nemlendiriyorlardı. Eğer özellikle denemek istediğiniz bir ürün varsa veya yakın zamanda özel bir okazyon da içmeyi planlıyorsanız benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçerseniz, size daha fazla yardımcı olabilirim. :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj Strider » 25 Haz 2013, 11:41

whiskey yazdı:
Strider yazdı:

Levent'te CHE cigar lounge var. Sahibi Yiğit bey. Kendisiyle iletişime geçip sizin için en doğru puroları bulabilirsiniz. Bir mağaza daha var fakat fiyatlar CHE'ye göre daha yüksek ve ürün seçeneği daha dar. Eğer ilgilenirseniz oranında bilgilerini verebilirim ama size tavsiyem CHE'ye gitmeniz olacaktır. Bu iki mağaza dışında Türkiye'de orjinal puro bulmanız çok çok zor. Eğer bulsanız bile kötü şartlar altında tutulmuştur veya fiyatlar çok komiktir. AVM'lerdeki tobacco shoplardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Diğer bir alternatif ise duty free shoplar. Fakat en az 3'lü purolar satıyorlar ve son durumu bilmiyorum fakat uzun zamandır puroları çok kötü şekilde nemlendiriyorlardı. Eğer özellikle denemek istediğiniz bir ürün varsa veya yakın zamanda özel bir okazyon da içmeyi planlıyorsanız benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçerseniz, kendi koleksiyonumdan sizin için uygun puroları kargolatırım. :champ: :thumbup:

İlginize cok tesekkur ederim :champ: Dediginiz yeri not ettim uygun bir zamanimda gidip hosuma gidenleri alacagim.. Dedigim gibi cok icmedigimden yuksek fiyatlara cikmak istemiyorum yuksek dedigim belki iyi bir puro icin cok az olabilir ama tek bir adete en fazla dusundugumde 60-100 arasi veririm herhalde ama yinede bu fiyatlara da cok kotu olacagini sanmiyorum alacaklarimin, gidince gorecegim artik. İleride duzenli bir sekilde icmeye baslayip ve daha da ilgili oldugumda ilk sizinle iletiseme gececegim , tekrardan sagolun :champ:
Kullanıcı avatarı
Strider

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners