TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj donjohnson » 18 Haz 2013, 10:30

:!: :!: :!: BAYRAK onu yaratanla güzeldir. :!: :!: :!:

Resim
donjohnson
 

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj altıkırkbeş » 18 Haz 2013, 12:38

Yılmaz Özdil bugunkü yazısında cok guzel değiniyor bayrak olayına.Duranadamları suclayabilecekleri hiç bir şey de yok şimdi onlar düşünsün :)
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş
 
Mesajlar: 1098
Yaş: 35
Kayıt: 14 Nis 2013, 20:20
Konum: Ankara

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj herofb » 18 Haz 2013, 18:15

bu Millet kimseye boğun eğmez diyeceğim ama yine şurada 3 kişi bir birimizi onaylayacağız
Kullanıcı avatarı
herofb
 
Mesajlar: 9376
Yaş: 44
Kayıt: 11 Nis 2010, 16:12

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj fatihorhan » 18 Haz 2013, 19:06

Hocam zaten köken olarak Türkler özgürlüklerine çok düşkündür en yakın zamanda çanakkale zaferimiz var en uzak dönemlerde ise kürşad ve 40 çerimiz var .
Kullanıcı avatarı
fatihorhan
 
Mesajlar: 97
Kayıt: 15 Şub 2013, 20:28

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Clk » 18 Haz 2013, 21:11

OUKL
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk
 
Mesajlar: 9669
Kayıt: 17 Kas 2009, 02:03

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Frax » 18 Haz 2013, 21:51

Üç hafta geçti malum uzun süredir forumda aktif değilim hem olaylar hem de finaller dönemi derken bugün ikisi de biraz olsun normale döndü. Başlangıçta olanları yazmıştım, son dönemde gözlemlediğim birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.

AKP ve ona ölümüne bağlı kesimde hiçbir değişiklik yok. Onlar hala aynı tas aynı hamam, bildiklerini okuyorlar. Aralarında çıkan çatlak seslere bile tahammülleri yok, dolayısıyla kimseyi dinleyeceklerine artık hiç ihtimal vermiyorum. Park olayı biter ancak genel olarak polis - şiddet tepkisi konusunda geri adım atılacağını sanmıyorum. Devlet otoritesi canın üstündeymiş havası var, devletin bekası batsın, hala bu zihniyet devam ediyor, insan ölüyor devlet yine suçsuz. Öldürdüğü insanlara para cezası veriyor, devlet yine suçsuz.

AKP durmuyor. Bugün yine tıklım tıklım polis doluydu Taksim. Yürürken polislere, TOMA'lara, akreplere çarpıyorsunuz. Bir de yetmezmiş gibi doldurmuşlar K-9 köpeklerini resmen olağanüstü hal havası var, yabancı arkadaşlarıma orada olmalarının mantığını anlatamıyorum, zira ben de anlayamadım.

CHP ve ona ölümüne bağlı kesimde hiçbir değişiklik yok. Onlar hala aynı tas aynı hamam, bildiklerini okuyorlar. Sırrı Süreyya'nın taksi benzetmesi cuk oturdu, kendilerinden ses kesildi çok mutlu oldum, zira pek faydaları yok. Kemalist 40+ yaş gruplarının da ben bu olanları anladığını sanmıyorum, zira aynı şekilde onlar için de devletin otoritesi canın üstünde. Atatürk posteri açmakla olmuyor bu işler, o gruplardaki başından beri apolitik olan gençlerin Onuncu Yıl Marşı ile yönetilmek değil gerçekten insanı önde tutan, amacı yönetmek değil hizmet etmek olan yöneticiler istediği ortada. Bu sebeple ben bu gruptan da bir fayda geleceğini sanmıyorum. Neo-Kemalist AKP ile elele kendilerini feshediyorlar.

MHP nerede gören yok. Görmememiz de iyi oldu. Kalsınlar.

BDP ve Kürtler olayların oldukça dışında kaldılar, kişisel tepkilerin dışında bir tepki olmadı. İyi mi oldu kötü mü oldu emin değilim. Birbirinizi yiyin algısı vardı genel olarak. Okuduğum bazı yazılarda da bunu gördüm. Milletvekilleri önerge verdiler şiddet olayları ile ilgil olarak ancak tabiki iktidar hata yapmayacak kadar muhteşem, reddedildi hepsi.

Geriye ne kaldı?
4 yitik hayat
11 kayıp göz
59 ağır yaralı
İktidar Kibri
Basiretsiz Muhalefet
%10 Seçim Barajı
Ezilen Ermeniler, Aleviler, Kürtler, Eşcinseller, Avukatlar, Doktorlar, Öğrenciler.

Kısır döngü bir süre daha devam edecek, demokrasi bize hala uzak.

Eylemleri yayın organlarından takip edemeyenler ve fikir sahibi olmak isteyenler için çeşitli semtlerde forumlar düzenleniyor. Bilgi almak için Gezi Parkı twitter sayfasını takip edebilirsiniz. Özellikle eylemler süresince gözlemci olarak dahi yer almamış, evinde rahat ettiği için duran, zorla tutulmayan %90, lütfen bu forumları takip ediniz. Zira büyük çoğunluğu üniversite öğrencisi ve asistanı olan eylemcilerin örgütlenmeleri, ses duyurmaları için belirli olgunlukta ve bilgi düzeyinde insanlara ihtiyaçları var.

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Frax
 
Mesajlar: 7085
Kayıt: 27 Ara 2009, 15:36

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj asymptote » 18 Haz 2013, 22:05

Teşekkürler Frax :thumbup: Tespitlerine sonuna kadar katılıyorum. Böyle zihni aydın gençlerin olduğunu bilmek geleceğe dönük hissettiğimiz kaygıyı ve karamsarlığı biraz olsun dağıtıyor..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote
 
Mesajlar: 12140
Kayıt: 11 Ara 2010, 14:28

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj altıkırkbeş » 18 Haz 2013, 23:18

2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na göre "durmak suretiyle polise şiddet ve hareket kullanmadan direnme" suçu olduğunu biliyor muydunuz? Hayatımda bu kadar komik bir madde görmemiştim . Ne yazık ki gerçek.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş
 
Mesajlar: 1098
Yaş: 35
Kayıt: 14 Nis 2013, 20:20
Konum: Ankara

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners