Emre sen Tabac kulland覺n m覺? Ben Arko'ya bu saatten sonra geri d繹n羹 yapaca覺m覺 sanm覺yorum. Belki S羹leyman abi gibi kar覺覺m yapabilirim. ersinbulun welcome to club..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
asymptote yazd覺:Emre sen Tabac kulland覺n m覺? Ben Arko'ya bu saatten sonra geri d繹n羹 yapaca覺m覺 sanm覺yorum. Belki S羹leyman abi gibi kar覺覺m yapabilirim. ersinbulun welcome to club..
ben de yakla覺k 1 ayd覺r berbere gidiyorum top sakal b覺rakt覺覺m i癟in, 癟羹nk羹 kendim ekillendiremiyorum... berber f覺r癟as覺 s羹rd羹rm羹yorum kesinlikle,k繹p羹k ile yap覺yor eleman...tek perde yapt覺r覺yorum fazla tahri olsun istemiyorum...
asym, tabac da kullan覺yorum. evet kokusu g羹zel, evet kayganl覺k hissi de arkodan biraz daha iyi ama bu 繹zellikleri kesinlikle arkodan yakla覺k 20 kat daha pahal覺ya sat覺lmas覺n覺 anlaml覺 k覺lm覺yor benim a癟覺mdan. arko benim iimi rahatl覺kla g繹r羹yor. k繹p羹羹 g羹zel ayarlay覺nca kayganl覺覺 yeterli, t覺ra sonras覺 nemlendirci kulland覺覺mdan cildimi kuruttuunu da s繹yleyemem. yani arada s覺rada tabacla t覺ra olsam da arkoya devam
f/p olarak Arko d羹nyada rakipsiz, hakl覺s覺n.. Ama t覺ra erkein l羹ks羹d羹r, bunu da unutmamak gerek.. Kad覺nlar makyaja bi torba para harc覺yor, bizim makyaj覺m覺z da t覺ra.. imdilik Tabac'la mutluyum ama Art of Shaving'ten balamak 羹zere t羹m hi end sabunlar覺 denemek istiyorum asl覺nda.
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
sen de hakl覺s覺n. ben arkoya eklemeler yapmay覺 d羹羹n羹yorum ama bir t羹rl羹 sabunu yumuatamad覺m. benmari dedikleri bir y繹ntem vard覺 san覺r覺m. onu da beceremedim. mikrodalga f覺r覺n覺 denicem