mrbars yazdı:insanlık tarihinde demokrasinin ve özgürlüğün, şarkılar türküler ile alındığı bir örnek var mı?
VinceFB yazdı:mrbars yazdı:insanlık tarihinde demokrasinin ve özgürlüğün, şarkılar türküler ile alındığı bir örnek var mı?
Tek cumleyle ozetlemissin Reyiz![]()
Cikalim her aksam yuruyelim, sloganlar atalim bagiralim bir manitam olsa , ampulu patlak olsa diye , aci olan bana gore 1 avuc kadariz.... Adam hakli beyler 10 sene boyunca makarnayla besledigi (demek istemiyorum siz anladiniz neleri var) tasmasi elinde olan %50 si var... Kisaca biraz bu olaylar benim icin nasil gelisti anlatiyim arkadaslar.... Uzun bir aradan sonra FB Accountumu acmistim persembe gecesiydi sanirim gece 3 te Rusyada yasayan arkadasim mesaj atti Bilader ne oluyor diye? Benide uyku tutmamis film izliyordum.. Ama tahmin etmistim gezi parkindan bahsettigini satilmis H.turk sayfasinda top topbas bizi yanlis anladilar diye her zamanki gibi kiviriyordu o bele be yakisir ya kivirmak.. Dansoz bunlarin alayi *bne hep mi biz yanlis anliyoruz?? Dedim icimden okudugumda... Ama olaylarin imamin askerlerinin insanliktan cikmis hayvan olmus imamin askerlerinin bu noktalara getirdiginin farkinda degildim!!! nedeni Y*vsak medya saolsun.... Actim FB yi baktim millet uyumuyor, imamin askerleri tuzak kurmus pusuya dusmeyin, taksimde mahsur kalanlar suralara siginabilir.. Diye 100 lerce mesaj... Dedim benim arkaslarimin hepsi TÜRK !! Kime saldiriyor bunlar boyle???? Dedim benim gibi 3-5 capulcu ayyas olay yapmistir!! Sabaha biter.... televizyonu actim hemen bakalim ne oluyor diye kanallari gezdim belgesel , dizi tekrarlari , dur dedim haber kanallarina bakayim adamlarin isi haber ne de olsa!! Ama o an ogrendim birakmislar haberciligi sonrasinda anladim ki bunlarin isi cobanlikmis canim ulkemdeki koyunlara!!!! Kimse yanlis anlamasin, farkindayiz diye boburlenirdik bende bir koyunmusum uyandim!!!!! Sonrasinda Halk Tv , eksisozluk derken mecbur Twitter da actik.... O gun bugun sokaklardayim , o gun bugun uyumuyorum artik!!! Ve o gun anladim artik memleketim yasanilicak bir yer degil!!! Kimse kusura bakmasin ben hala iki agac icin mi bunlar , kamu malina zarar verenler , imamin askerlerine karsi gelen direnisciler , %50 yiz evdeyiz cikmiyoruz ciksak kotu olur diyenlerle ayni havayi solumak istemiyorum!!! Aziz Nesin bir kere daha hakli cikti!!! Benim Atama ayyas , benim sehidime kelle , benim dusmanima sayin diyen sifatsiz ve yandaslari basıp gitmedigi muddetce ben bu ulke de yokum!! Olanlara ALLAH sabir versin....
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
|