TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj drk » 08 Haz 2013, 00:54

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 08 Haz 2013, 01:42

:super: :super:

Drk yazdı:Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj fbolukbas » 08 Haz 2013, 09:04

Drk :thumbup:
Lafı çok kötü koymuşlar da, anlayana işte....
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj vincefb » 08 Haz 2013, 09:56

mrbars yazdı:insanlık tarihinde demokrasinin ve özgürlüğün, şarkılar türküler ile alındığı bir örnek var mı?

Tek cumleyle ozetlemissin Reyiz :champ:

Cikalim her aksam yuruyelim, sloganlar atalim bagiralim bir manitam olsa , ampulu patlak olsa diye , aci olan bana gore 1 avuc kadariz.... Adam hakli beyler 10 sene boyunca makarnayla besledigi (demek istemiyorum siz anladiniz neleri var) tasmasi elinde olan %50 si var... Kisaca biraz bu olaylar benim icin nasil gelisti anlatiyim arkadaslar.... Uzun bir aradan sonra FB Accountumu acmistim persembe gecesiydi sanirim gece 3 te Rusyada yasayan arkadasim mesaj atti Bilader ne oluyor diye? Benide uyku tutmamis film izliyordum.. Ama tahmin etmistim gezi parkindan bahsettigini satilmis H.turk sayfasinda topbas bizi yanlis anladilar diye her zamanki gibi kiviriyordu o bele be yakisir ya kivirmak.. Dansoz bunlarin alayi hep mi biz yanlis anliyoruz?? Dedim icimden okudugumda... Ama olaylarin imamin askerlerinin insanliktan cikmis hayvan olmus imamin askerlerinin bu noktalara getirdiginin farkinda degildim!!! nedeni Y*vsak medya saolsun.... Actim FB yi baktim millet uyumuyor, imamin askerleri tuzak kurmus pusuya dusmeyin, taksimde mahsur kalanlar suralara siginabilir.. Diye 100 lerce mesaj... Dedim benim arkaslarimin hepsi TÜRK !! Kime saldiriyor bunlar boyle???? Dedim benim gibi 3-5 capulcu ayyas olay yapmistir!! Sabaha biter.... televizyonu actim hemen bakalim ne oluyor diye kanallari gezdim belgesel , dizi tekrarlari , dur dedim haber kanallarina bakayim adamlarin isi haber ne de olsa!! Ama o an ogrendim birakmislar haberciligi sonrasinda anladim ki bunlarin isi cobanlikmis canim ulkemdeki koyunlara!!!! Kimse yanlis anlamasin, farkindayiz diye boburlenirdik bende bir koyunmusum uyandim!!!!! Sonrasinda Halk Tv , eksisozluk derken mecbur Twitter da actik.... O gun bugun sokaklardayim , o gun bugun uyumuyorum artik!!! Ve o gun anladim artik memleketim yasanilicak bir yer degil!!! Kimse kusura bakmasin ben hala iki agac icin mi bunlar , kamu malina zarar verenler , imamin askerlerine karsi gelen direnisciler , %50 yiz evdeyiz cikmiyoruz ciksak kotu olur diyenlerle ayni havayi solumak istemiyorum!!! Aziz Nesin bir kere daha hakli cikti!!! Benim Atama ayyas , benim sehidime kelle , benim dusmanima sayin diyen sifatsiz ve yandaslari basıp gitmedigi muddetce ben bu ulke de yokum!! Olanlara ALLAH sabir versin....
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj asymptote » 08 Haz 2013, 12:33

Umarım Çağlar'ın açtığı başlık hakikat olur..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Bg17 » 08 Haz 2013, 13:18

75 milyonluk bir ulkede 52 milyon secmenden 21 milyon oy alan, ve kendisine oy veren herkesi tapulu mali sanan bir zihniyet sorunu bu.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Bg17 » 08 Haz 2013, 13:22

VinceFB yazdı:
mrbars yazdı:insanlık tarihinde demokrasinin ve özgürlüğün, şarkılar türküler ile alındığı bir örnek var mı?

Tek cumleyle ozetlemissin Reyiz :champ:

Cikalim her aksam yuruyelim, sloganlar atalim bagiralim bir manitam olsa , ampulu patlak olsa diye , aci olan bana gore 1 avuc kadariz.... Adam hakli beyler 10 sene boyunca makarnayla besledigi (demek istemiyorum siz anladiniz neleri var) tasmasi elinde olan %50 si var... Kisaca biraz bu olaylar benim icin nasil gelisti anlatiyim arkadaslar.... Uzun bir aradan sonra FB Accountumu acmistim persembe gecesiydi sanirim gece 3 te Rusyada yasayan arkadasim mesaj atti Bilader ne oluyor diye? Benide uyku tutmamis film izliyordum.. Ama tahmin etmistim gezi parkindan bahsettigini satilmis H.turk sayfasinda top topbas bizi yanlis anladilar diye her zamanki gibi kiviriyordu o bele be yakisir ya kivirmak.. Dansoz bunlarin alayi *bne hep mi biz yanlis anliyoruz?? Dedim icimden okudugumda... Ama olaylarin imamin askerlerinin insanliktan cikmis hayvan olmus imamin askerlerinin bu noktalara getirdiginin farkinda degildim!!! nedeni Y*vsak medya saolsun.... Actim FB yi baktim millet uyumuyor, imamin askerleri tuzak kurmus pusuya dusmeyin, taksimde mahsur kalanlar suralara siginabilir.. Diye 100 lerce mesaj... Dedim benim arkaslarimin hepsi TÜRK !! Kime saldiriyor bunlar boyle???? Dedim benim gibi 3-5 capulcu ayyas olay yapmistir!! Sabaha biter.... televizyonu actim hemen bakalim ne oluyor diye kanallari gezdim belgesel , dizi tekrarlari , dur dedim haber kanallarina bakayim adamlarin isi haber ne de olsa!! Ama o an ogrendim birakmislar haberciligi sonrasinda anladim ki bunlarin isi cobanlikmis canim ulkemdeki koyunlara!!!! Kimse yanlis anlamasin, farkindayiz diye boburlenirdik bende bir koyunmusum uyandim!!!!! Sonrasinda Halk Tv , eksisozluk derken mecbur Twitter da actik.... O gun bugun sokaklardayim , o gun bugun uyumuyorum artik!!! Ve o gun anladim artik memleketim yasanilicak bir yer degil!!! Kimse kusura bakmasin ben hala iki agac icin mi bunlar , kamu malina zarar verenler , imamin askerlerine karsi gelen direnisciler , %50 yiz evdeyiz cikmiyoruz ciksak kotu olur diyenlerle ayni havayi solumak istemiyorum!!! Aziz Nesin bir kere daha hakli cikti!!! Benim Atama ayyas , benim sehidime kelle , benim dusmanima sayin diyen sifatsiz ve yandaslari basıp gitmedigi muddetce ben bu ulke de yokum!! Olanlara ALLAH sabir versin....

Onlarin istedigi nokta bu, bu tuzaga dusmeyelim.

Bu ulke, benim. Benim baska vatanim yok. Hicbir yere gitmiyorum, gitmem de.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 08 Haz 2013, 14:25

Uzun süredir yoktum ortalarda. Istanbuldaydim. Tepkinin ilk basladigi gün, helikopter ile biber gazini bosalttiklari gün Kabatastaydim. Yanimda ki "benim hatunda dahil olmak üzere" bütün yabanci arkadaslarim kolluk kuvvetlerinin acmis oldugu savastan nasibini alarak biber gazlarini o an sehir merkezinde olan herkes gibi saf ve temiz cigerlerinde soludular ve gözlerinde hissettiler. Bu cok önemli degil ama en azindan Türkiye'de neler oldugunu artik daha iyi biliyorlar ve bunu ayni sekilde disariya yansitiyorlar. Genc nesilin basini cektigi bu bas kaldirisin hakli oldugunun altini ciziyorlar.

Gelelim Istanbul'a... Bulundugun her semtte gösteriler vardi. Özellikle Bakirköy ve Yesilköy'de zamansiz, herhangi bir örgüte yada partiye ait olmayan, gayet sivil gösteriler. Bu gösterilere dahil olmayan halkin vermis oldugu destegi görmeniz lazim. Göstericiler yanlarindan gecerken sloganlara katilanlar, alkislayanlar, destek verenler... Nerede olursak olalim ben %50'lik penguen nüfusuna cok rastlamadim. Bunu belitmeden edemeyecegim.

Taksim'de ortalik durulmustu ben gittigimde ama Besiktasa indirtmediler beni. :(

Olayin sosyo-politik kismina bakarsakta "ayni tas ayni hamam" faiz lobisi, Taksime cami yapacagiz v.s. gibi laflar ile halen din üzerinden siyaset yürütme pesinde kosarken, diger taraftan evde tutulan %50, siz ve biz, ayyas ve müslüman gibi cümleler ile ayrimciligin, bölücülügün babasi yapiliyor. AKM'nin barok yapisi, occupy wallstreet'te ki 17 kayip v.b. gibi cümleler ile de aslinda gercekten bir muhtar bile olamayacaklarinin kanitini sunuyorlar bizlere. Photoshop ile topladiklari binler, yandas medyada ki bir kaliptan cikan basliklar ile kendi tabanlarina halen yalan sunmakta ve bu yalanalar üzerinden beslenmektedirler.

Tüm bunlara ragmen bana koyan tek olay Türk Polis Teskilatinin üstlenmis oldugu rol. Yoldan gecen, islerine gitmeye calisan, gösteriler ile hicbir ilgisi olmayan insanlara saldiran, yemek masasinda oturan insana tokat atan, bir gence 10 kisi tekme tokat dalan, yapmayin insan edin diyen adamin evine camdan gaz bombasi atan polis polis olamaz. Olmamali ve cezalandirilmalidir. Bu tip hareketler gerginligi arttirdi ve insanlari zivanadan cikartti.

Eger halen demokratik ve yarginin bagimsizligini korudugu bir ülkede yasiyorsak, bu olaylarin hicbiri polis teskilati icerisinde ki gözü dönmüs canilerin yanina birakilmamali.

Son sözüm : GEZI ihtiyac duydugunda Ankara yanindaydi. Simdi Ankara'nin GEZI'ye ihtiyaci var. Neredesin GEZI? Hatira fotografi cektirerek, konser vererek bu is olmaz!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners