TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj herofb » 02 Haz 2013, 17:13

Kimseye söylemiyorum , itham etmiyorum sadece hatırlatma ;

VATANINI SATAN NAMUSUNU SATAR
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Noodles » 02 Haz 2013, 17:35

Bu bir dirilişin ilk adımıdır. İktidar her kim olursa olsun, bu toprakların kimsenin babasının çiftliği olmadığını, gerçek sahibinin her zaman halk olduğunu anlamayanların, anlamak istemeyenlerin, anlayıp da değiştirmek isteyenlerin yüzüne vurulmuş bir tokattır. Başka da birşey demiyorum. Son bir kaç gün gereken yere gereken mesajı çok iyi şekilde ulaştırdı zaten.
Kullanıcı avatarı
Noodles

Mesaj Remre » 02 Haz 2013, 17:41

e155159 yazdı:Eğer çıkarım yine ikili olan diyaloğumuzla alakalıysa ciddi yazılan bir mesajın gülünç bulunması eleştiriden biraz daha fazlası oluyor, hatta biraz çirkin kaçıyor. İkinci mesajınızda da ya demokrasi istemeyecek ya da tezata düşecek kadar garip bir topluluğun üyesi oluyorum ki bu da eleştiri sınırını biraz geçmiş oluyor. "Bence yaptığınız eleştirilere kapalılıktır" diye bir eleştiri olabilir ancak "davranışın buysa demokrasi haketmiyorsun" mimbalinde bir cümle eleştiri olmaktan çıkıyor bana göre.

zandar yazdı:öncelikle mesajımın tamamı değilde sadece bir cümlesi ile alakalı bir cevap yazarken sadece o cümleyi alıntı yaparsan olası yanlış anlamaların önüne geçmek içi faydalı olabilir.

Bu konuda size hakveriyorum.
zandar yazdı:sorunun sebebi "eleştiri" tanımlarımızın farklı olması. benim eleştiri anlayışımı izah edeyim. benim için hakaret içermeyen her türlü düşünce eleştiri içine girer. hakaret içermediği sürece herşey herkes eleştirilebilir. partiler, liderler devlet adamları, peygamberler, tanrı. hepsi eleştirilebilir ve eleştirilmelidir. allah bizi ana babamız müslüman olduğu için müslüman olmamızı istemiyor, düşünerek irademizle müslüman olmamızı istiyor. benim için din kutsaldır laf edemezsin, bana güre şu kutsaldır laf edemezsin, ilkelerime söz ettirmem diye bişey olmaz. hakaret yoksa her türlü düşünceye saygı duymak zorundasın, katılırsın katılmazsın. onu eleştiremezsin bunu eleştiremezsin diye bişey olmaz. herşeyi eleştiririm. sözlerimde hakaret görüyorsan onu tartışalım.
gülünç olayı ise tamamen bu eleştiriye kapalılık (benim eleştiri anlayışıma göre) olayından kaynaklı. mesajlardaki kelimelerin gülünç olduğunu kastedmetim, ciddi insanlar tarafından ciddiyetle yazılmış mesajlar olduğunu görüyorum, ama tavır gülünç. karşıt bir görüş olduğu zaman böyle bir tepki verilmesi bana göre gülünç, benim bir eleştirimdir. gülünç kelimesi senin için hakarete giriyorsa bu konuda konuşuruz, amacım hakaret değildi, olmaz da.

Tekrar yazmama gerek yok galiba ben siz sormadan hepsinin cevabını vermiş oldum. Benim sınırlarım yukarıdaki mesajda belli. Tam olarak neyi hakaret olarak bulduğumuda yazdım. Bu kısım(hakaretin içeriği) insandan insana değişen bir durum olduğu için zaten sıkıntılar doğuyor. Ama forum gibi insanların birbirlerini az tanıdığı bir ortamda genel teamüle uygun yazmak daha doğru olur sanki. Durumumuz "bir deli kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" atasözüyle özetlencek bir hal aldı, muhabbetin başlamasına sebep olan ve esas muhattab etrafta yok gibi. Bizim yazışmalarımızda başlığın amacından kayıyor gibi zandar. Artık birbirimizi anladığımızı düşünüyorum.
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj Hsnmrycl » 02 Haz 2013, 17:47

Baran yazdı:Bu polislerde bu kadar saldırma öldürme yıkma dövme hırsı varsa keşke pkk ya asker değil polis saldırsaydı.

baran bunlar ancak silahsız vatandaşa saldırır.
eli silahlı terörist önünde süt dökmüş kedi olurlar.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj Erdem35 » 02 Haz 2013, 18:02

H.Emre,haklısın...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj drk » 02 Haz 2013, 20:54

Bu da yalan haber değil mi?

Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj eraylmz » 02 Haz 2013, 21:40

Fatih Altaylı: Ne sorayım abime?
RTE: Ne sorucan abine?
Fatih Altaylı: Ne sorayım abime?
RTE: Ne sorucan abine?

böyle bi yavşak görmedim ben :lol:
Kullanıcı avatarı
eraylmz

Mesaj Pachenkov » 02 Haz 2013, 21:58

2 gündür kitabı defteri fırlattım meydanlardayım. Halkın içine karışıp etrafa zarar veren sivil polisleri, futuratsızca gaz atan üniformalıları, üstüne de dün elinde sopalarla bize saldıran ama polislerin tutuklamadığı rte severlerin olduğu grubun da saldırısına uğrayınca eylem benim için bitti. Allah orada olanların yardımcısı olsun. Umarım yediğimiz gaza değer.
Kullanıcı avatarı
Pachenkov

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners