TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

BMW 8 Serisi

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: BMW 8 Serisi

Mesaj vmetin » 24 May 2013, 10:29

Nicky yanlız değilim galiba :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Re: Ynt: BMW 8 Serisi

Mesaj AboveTheRim » 24 May 2013, 10:40

NickyNick yazdı:
vmetin yazdı:
Drk yazdı:Aynı hikayenin Porsche versiyonu var bende :) 2005 yılı, oldukça sıkışık bir trafikte babamla beraber ilerlemeye çalışıyoruz, ilerde yol çalışması olduğundan 4 şerit 2 şerite düşüyor sonra tekrar rahatlıyor trafik. Boş boş etrafa bakarken bir anda yanda metalik gri bir Carrera S belirdi. 20 li yaşlarında biri kullanıyor, araba daha yepyeni, ben dibim düşmüş bir şekilde arabayı izlerken arkadan bir tane de Cayenne Turbo geldi. Onun içinde de yine 20li yaşlarda güzelce bir kız, adeta görsel bir şölen :D Sanıyorum araçlar birbirini tanıyordu, ikisinde birbirini geçmeye çalışıyordu o sıkışık trafikte türlü canbazlıklarla. En sonunda tam yolun tekrar açıldığı yerde Carrera gazı kökledi. Aralarına araç girdiği için bekleyen Cayenne de boşluğu bulduğu anda bastı gitti. Onlar çılgın sesler eşliğinde uzaklaşırken arkalarından öylece bakakalan ben ilk fırsatta hemen dergilerden, internetten bilgi toplamaya başladım :)

Olay o zaman o kadar etkileyici olmuş ki hala yazarken aynı heyecanı hissediyorum :D Sonuç olarak birileri hala basıp gidiyor ben de arkalarından bakıyorum :lol:

Hayat böyle be Drk :lol: :lol:

Üniversitede öğrenciyken zımba gibi adamdım 89 kiloydum, basket takımında oynuyordum vs. Gencim yakışıklıyım, bomba gibiyim. Özgüven o kadar yüksek ki anlatamam :D
Neyse bi kız var sarışın çıtı pıtı. Nerde karşılaşsak gülümsüyor. Sonra bir gün arkadaşla pidecide yemek yiyoruz, ben mekanın giriş kapısını görür şekilde oturuyorum. Kapıdan bu kız girdi, paket söyledi, paketini aldı tam çıkıyor ben de fırladım, bu kez kesin konuşacaktım :D Hatun arkasını döndü gri carrera 4s in 4 lüler yandı bi an :lol: :lol: bindi ve gazladı. :lol: :lol: :lol:

Özgüven vardı ya cam gibi kırıldı, darmadağın oldu. Bi sigara yaktım, iki nefes çekip attım. İçeri girdim masaya oturdum. Arkadaş noldu lan dedi, konuşma la hadi zıkkımlan gidelim dedim :D :D

Yıl 1998 di bende 1994 Opel Vectra A vardı.

Ağlattın kardeş

Resim

Allahım Allahım!! :super: :lol:

Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj Emre » 24 May 2013, 11:08

CCanpolat, demek ki herkesin çocukluğunda sol şeritten kopup giden bir süper araba var, bunu açığa çıkardığın için teşekkürler. Başlığı da ağlama duvarı şeklinde değiştirebiliriz sanırım :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj vmetin » 24 May 2013, 11:16

Emre yazdı:CCanpolat, demek ki herkesin çocukluğunda sol şeritten kopup giden bir süper araba var, bunu açığa çıkardığın için teşekkürler. Başlığı da ağlama duvarı şeklinde değiştirebiliriz sanırım :)

Sen o kopup giden arabanın içindeydin galiba :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Clk » 24 May 2013, 14:26

Ben de 8 ve 6 serisinin yaninda E9 sevenlerdenim. Problem toplantincaya kadar yeni bir otomobil parasini gözden cikartmak. Bence cok az kullanilmis bir arac bulup ( Türkiye sartlarinda pek mümkün olmasa da) almak, hurda bir araci toplamaktan cok daha mantikli.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 24 May 2013, 14:26

vmetin acını paylaşıyoruz :(
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Bg17 » 24 May 2013, 16:06

vmetin yazdı:
Emre yazdı:CCanpolat, demek ki herkesin çocukluğunda sol şeritten kopup giden bir süper araba var, bunu açığa çıkardığın için teşekkürler. Başlığı da ağlama duvarı şeklinde değiştirebiliriz sanırım :)

Sen o kopup giden arabanın içindeydin galiba :lol: :lol:

94 vectra ile guzel hatiralarim var, hayatimi kurtarmis arabadir, 98 yilinda... Korkunc bir kaza atlatmistim, burnum kanamadan arabadan ciktim, hastaneye kendim gittim ( basimi carpmistim), o sirada ailem kaza yerine gelmis, polis benim arabaya bakmis, babamin yanina gidip basiniz saolsun demis. Araba direk pert....

O donem icinde porsche degilse de hic fena araba degildi vectra... 5 farkli opel kullandim, iclerinde en iyisi denebilir.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj basto » 24 May 2013, 16:19

vmetin :champ: Çok fena hikaye be başkan. İçim parçalandı valla.

Bu arada ben de SEC hastasıyım, BMW 8'in hayranıyım. Ben de 8'i illk kez İstanbul'a göçtüğümde görmüştüm. Aaaa diye otobüste bağırdığımı hatırlarım :) Canpolat :champ:

2 arkadaş beraber bir SEC alıp toplayalım sağını solunu hem maliyeti ikiye böleriz hem de tek kişi alıp aracı paslandırmadan kullanırız diye bir planımız var 1 senedir. Aralık'ta bu foruma üye olmasaydım şu an SEC'i almış olabilirdik ama forum sağolsun bir tam SEC parası ödedim saatlere :) Kısmet başka bahara, plan hala geçerli...
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners