asymptote » 13 May 2013, 23:27
Üç haftadır Mühle R41 ile tıraş oluyorum, Emre Fatboy'u ortaya serince heveslendim ve fatboyla bir tıraş olayım dedim. Dokuzuncu ayarda Feather jilet kullandım, çok rahat ve kolay bir tıraş oldu. Normalde bu ayarda keskin jilet kullanınca yüzüm tahriş oluyordu, fakat R41 ile uzun süre tıraş olunca dikkatim oldukça artmış olmalı ki hiçbir tahriş ya da kesik yaşamadım. Fatboy son ayarda sanki mild bir aletmiş gibi geldi bana, fakat konforunu ve rahatlığını sevdim. Şunu bir kez daha teyit ettim ki birincil aletim R41. Başkaca agresif aletleri de denemek istiyorum aslında. Merkür Futur ve modifiye (sapı plastik olmayan) Progress gibi.
Bu arada Tabac çok koyu bir sabun, kullanmadım ama Silvertip fırçalar kolay kolay köpürtemez bu sabunu gibi geliyor bana. Tabac'ın kokusu beni benden alıyor. Önerilen başkaca sabunlar var, denemek istiyorum ancak onların kokusu Tabac gibi güzel olmazsa bir köşeye atarım, kullanmam diye korkuyorum (gerçi forumda sağlam bir yancı varken böyle korkular beslemek yersiz..)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein