TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Mesaj Erdem35 » 24 Nis 2013, 22:51

bende onu soracaktım... peçete üstünde olduğuna göre yiyecek birşeyler mi? tarçın şekeri filan?
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj murderbunnie » 24 Nis 2013, 22:56

Umarım gerçeğidir bir de çok ıslak henüz yeni diye sanırım, tam verim alamadım :)
Bu arada bir yerde, pipoyu tamamen vişneli tütünle doldurmak olmaz falan gibisinden bir şey duymuştum; aslı, astarı var mıdır?
Amphora Full Aroma'nın methini duydum :) Bizim tekellerde var mıdır? Yoksa bir doldurumluk rica edeyim :) :lol:

Twizzlers diye bi şekerleme mlm, çok tatlı değil neyliyse onun aroması var hafiften. Filmlerde falan görmüşsündür; adamlar bir şey seyrederken yer ya da bakkalarda kavanozda falan olur.

Resim
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj mlm » 24 Nis 2013, 23:12

Amphora dediğim gibi maalesef bitti ama sana bir paket sözüm olsun :)

Sırf cherry doldurulup doldurulmaması konusunda herhangi bir malumatım yok ama bugüne dek defalarca doldurup afiyetle içtim, kalkıp da beni neden tek başıma tüketiyorsun zalım adam demedi :D

Şekerlemeler güzelmiş, tütün de Alamanyadan, oh, muhtemelen ekmek elden, su da göldendir :D

Hiç başka Cherry tütün içtin mi bilmiyorum ama Borkum Riff Cherry ile kıyaslayabilir misin diyecektim.. Veya aroması, içimi hakkında yorumlarını alalım ;)

Afiyetler dostum :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj murderbunnie » 25 Nis 2013, 00:15

Teşekkürler mlm, gelirsen yeriz beraber paket oldukça büyük :lol: :lol: Bi kiloya yakın :D

Resim

Vişneli tütün konusunda da, CB'nin daha hoşuma gittiğini söyleyebilirm. Ya ikisi de sahte bunların ya da benim damakta bir sorun var. :) Gerçi Borkum'un vişnelisini pek beğenmiyorlar tobacco review'de.
Borkum, yeni diye mi nedir tam keyifle içemedim. Yapış yapış gibi oldu tütün haznesinde, hava deliğini tıkadı. Belki bu bakımdan CB daha hoş geldi bana.
Yani şu anlık oyum CB'den yana vişneli konusunda. Ama Borkum'un viskilisi diğer CB'lere göre çok çok iyi bence

Teşekkür ederim :champ:
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj deVille » 25 Nis 2013, 09:48

mlm yazdı:Hep birlikte Cherry'lerden gidiyoruz bakalım :)
CB hariç sahte yok piyasada diye biliyorum.
Keyifli tüttürmeler :champ:

*Yalnız ben Amphora'nın aromasını Mac Baren yahut herhangi bir cherry'e değişmem. Şu an bitti, nerden bulurum tekrar diye kıvranıyorum :D

**Bir de Peterson University Flake bulabilirsem onu denemeyi düşünüyorum, Alper üstad daha iyi bilir ama ne sert, ne yumuşak, aromatiklerden geçiş için ideal bir tütün olduğu söyleniyor..

Dostlar Petersonun sadece bır tutununu denedım. O da yanılmıyorsam truncu yuvarlak kutuydu oldukca aromatık ancak yanısı ve dumanı dengelı bır tutundu(ırısh oak olabılır)
Unıversıty flake denemek ıstıyorum.

Bu arada prag ve diğer çek şehirleri tutun dükkanı konusunda çok cıddıler, yakın zamnda bir zıyaret dusunuyorsanız haberiniz olsun.

Borkum rıff bourbon whıskey kutuda koktuğu kadar yanarken kokmasa da Amerikalıların nutty dediği bir tada sahip.

Ben bu tutunu sadece bir pıpomda kullanıyorum. Oyle bır alışkanlığım oldu. Bazen sadece o pıpoyu tüttürmek ıstedıgımde bu tutunden alıyorum.

Ayrıca captaın black içmek isterseniz beyazını tercih edın.
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj mlm » 25 Nis 2013, 13:46

Murder CB Cherry bende mevcut şu an hatta geçen bir içim denedim, vişne aroması çok yoğun, tütün tadı yok denecek kadar az, bu durum da kimine göre iyi kimine göre değil. İşte şekerleme kıvamında :D

Alper CB konusunda galiba haklısın, bir daha alırsam sadece beyaz paketini tercih edeceğim, içiminin diğerlerine göre daha kabul edilebilir olduğunu okumuştum.

Keyifli içimler :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mlm » 25 Nis 2013, 15:54

Mac Baren Gold Blend&Savinelli Punto Oro Mister-G 128

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mlm » 26 Nis 2013, 23:48

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners