TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj Hsnmrycl » 15 Nis 2013, 20:31

rodyum ve nikel fark覺 belli oluyor fotolarda zaten ;)
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj deVille » 15 Nis 2013, 22:46

Islak tra denilince akan sular durur:

L'Occitane Cade tra sabunu, 4 tane arkeo tra sabunu birletirilmi tra kab覺, gratisten ald覺覺m king of shaves 5'li tra b覺癟a覺 muji kaplara i癟erisi de king of shaves tra kremleri (lime, limon ve aloe vera) var. lavanta ve limon kolonyas覺, yerli mal覺 yurdun mal覺 tra f覺r癟as覺, clinique pre-shave sakal yumuat覺c覺 ya. Kiehl's tra sonras覺 balsam. Resim
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Ya: 45
Kay覺t: 23 Au 2012, 15:07

Mesaj Hsnmrycl » 16 Nis 2013, 20:47

deVille de bizden 癟覺kt覺 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Mesaj fbolukbas » 16 Nis 2013, 22:44

Hsnmrycl yazd覺:deVille de bizden 癟覺kt覺 :thumbup:

:D
Deville :champ:
Agirlikla firca ve jilet+makine konusuldu. u konulari merak ediyorum.
Birincisi tiras suyunun sicakligi nasil olmali? Ben nerdeyse kaynar suyu biraz bekletip yani cok sicak suyu tercih ediyorum. Yuzum haslanmaya yakin bir isida yani. Dogrusu nedir.?

Aftershavelerden cok limon kolonyasi tercih ediyorum aksi takdirde sivilce olabiliyor yuzumde. Ya oldu olacak nredeyse 45, cilt artik eskisi gibi degil leke kalabiliyor bir sure. Bu konuda ne onerirsiniz.

Arko sabun tavsiye ediliyor anladigim kadariyla, buna alternatif baska oneriler varmidir.

Diger kozmetik veya yardimci fikirlerinize acigim.
Turkce olmayan klavye icin kusura bakmayin.
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj Hsnmrycl » 17 Nis 2013, 09:53

Abi, t覺ra suyunun s覺cakl覺覺 tamamen senin zevkine kalm覺. kimileri souk suyla t覺ra覺 konforlu bulurken, kimileri s覺cak suyu tercih ediyor. ben de s覺cak (覺l覺k) sudan yanay覺m. souk su sakal覺 sertletirip cildi gerdii i癟in tahri hissi veriyor bana.

T覺ratan sonra ben de kolonya kullan覺yorum. Tercihim imdilik Rebul Ice. Kolonyay覺 hem rahatlat覺c覺 hem de mikrop k覺r覺c覺 繹zelliinden dolay覺 tercih ediyorum. Kolonyada sonra nemlendirici s羹r羹yorum, gerginlii als覺n diye.

Sabun olarak arko kullan覺yorum. Dorusu Tabac gibi daha 羹st d羹zey sabunlar覺 kullananlar 癟ok 繹v羹yorlar ama arko da benim iimi gayet g羹zel g繹r羹yor. Alternatiflerikonuya daha hakim arkadalar s覺ralarsa bize de faydas覺 olur.

Ayr覺ca bug羹n Gillette Slim Adjustable ile ilk t覺ra覺m覺 oldum. 3 g羹n sakal uzatt覺m bunun i癟in :) Aleti daha 繹nce dezenfekte etmitim. Ancak bir di癟i arkada souk sterilizasyonun daha uzun tutulmas konusunda beni ikna edince gluteraldehit banyosunu yineledim. stelik bu kez 14 saat beklettim. Neyse ki herhangi bir korozif etkisi yok. Aletler art覺k kesin olarak steril.

T覺raa d繹nersek m羹kemmeldi. Daha 繹nce Aristocrat'覺n t覺ra覺n覺 Slim Twist ile k覺yaslam覺 ve olduk癟a agresif ve bir o kadar da temiz olduundan bahsetmiti. Slim Adjustable ise bambaka. 7. ayarda t覺raa balad覺m. Y羹z羹m羹 zaten tertemiz yapt覺. Hem de en ufak tahri olmadan. Asl覺nda ikinci perdeye gerek yoktu ama ben heveslendiimden bir de 9. ayarda t覺ra oldum. Hem aristocrat kadar agresif bir t覺ra verdi hem de slim twist kadar g羹venli hissettirdi. Bu kadar yak覺n t覺ra vermesine kar覺n b繹yle g羹venli bir t覺ra sunmas覺 muazzam. 襤nsan t覺ra olunca anl覺yor bu aletlerin k覺ymetini.

Art覺k y羹z羹n geleneksel t覺raa iyiden iyiye al覺m覺 san覺r覺m.
Her t覺rata daha az tahri ya覺yorum.
Dar覺s覺 bu zevki tadamayanlara...
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Mesaj fbolukbas » 17 Nis 2013, 11:25

Souk su 癟ekilecek 癟ile deil Emre. Olanlar nas覺l oluyor bilmiyorum.
A覺r覺 sert sakallar覺m olduunu sanm覺yorum ama yine de, s覺cak su ile yap覺lm覺 k繹p羹羹 bir ka癟 dakika bekletmeden balayam覺yorum.
O sakal 襤yice yumuayacak, b繹yle yumo yumo..
Bas覺n癟l覺 t羹plerdeki K繹p羹k olay覺n覺 da hi癟 tercih etmiyorum. Is覺 olacak illa :)

Deville'in fotoraftaki ahap kutusunda enteresan kozmetik 羹r羹nler var, kendisi neyi niye kulland覺覺n覺 anlat覺rsa bizi ayd覺nlatm覺 olur :thumbup:

Hsnmrycl yazd覺:Art覺k y羹z羹n geleneksel t覺raa iyiden iyiye al覺m覺 san覺r覺m. Dar覺s覺 bu zevki tadamayanlara...

Valla daha 繹nce dediim gibi t覺ra覺 zevk i癟in deilde, daha az zahmetli hale getirmeye 癟al覺覺yorum ben de.
Ama bu gidiile beni de fat boy lara, slimlere, formaldehitlere :) bulat覺racaks覺n覺z..
u kozmetikleri de bir t覺ra rit羹elime ekleyim de..
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Mesaj Hsnmrycl » 17 Nis 2013, 11:30

abi bir tane Gillette marka adjustable alet 覺slak t覺ra olan herkese art. Bu b繹yledir :) Ka癟覺 yok.
ayr覺ca kozmetiklerden de olabildiince uzak kalmak laz覺m. Her kozmetik 羹r羹n erkeke hormona dengesizliklere yol a癟覺yor. gitdige artan k覺s覺rl覺k oran覺nda onlar覺n da etkisi var. az ya da 癟ok. en iyisi su, sabun, kolonya.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Mesaj fbolukbas » 17 Nis 2013, 11:55

Tabi can覺m, o kozmetiklerin de doal olanlar覺na bak覺caz.. Bazen t覺ra olduktan hemen sonra bir yere 癟覺karken limon kolonyas覺 kokusuyla pek uygun olmayabiliyo :) Ama en etkilisi de o, kulland覺覺m diger kolonyalar yada balsam vb yan覺nda. Cay覺r cay覺r :)
Hani porsuk k覺l覺 f覺r癟a gibi, ne bilim z羹rafan覺n b繹brek 羹st羹 bezinden k繹p羹k / yumuat覺c覺 biiler varm覺d覺r bu alemde diye d羹羹nm羹t羹m.
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners