TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ustalığın Zirvesi: Seiko'dan Mekanik Makinalı Masa Saati

Dalgıç Pilot Askeri Masa Duvar Digital ABP Saatler

Ustalığın Zirvesi: Seiko'dan Mekanik Makinalı Masa Saati

Mesaj Thsx » 08 Nis 2013, 12:45

130 yıl önce masa ve duvar saati üretimi ile saat endüstrisine giren SEIKO, yüksek hassasiyete sahip yeni mekanik mekanizmalı masa saati ile mükemmelliğe adanan 130 yılı kutluyor.

Resim

1881 yılında Kintaro Hattori Tokyo’da masa saati satışı ve tamiri yapan dükkanını açtığı günden bu yana, SEIKO’nun masa saatlerine olan aşkı pek çok yeni tasarımın oluşmasını sağladı. Bu Décor masa saatinin mekanik mekanizması tamamen yepyeni ve Japonya’da SEIKO’nun önde gelen saat yapım ustaları tarafından üretildi. 130 yıl özel koleksiyonu için özel üretilen yeni mekanizmanın sırrı zemberek ve dişli çarklar da gizli. Zembereğin çok güçlü ve sabit olması, hep aynı tork gücünü iletmesine yardım ediyor. Yüksek dayanıklılığa sahip dişli çarklar, sürtünmenin yarattığı aşınmayı en az seviyeye düşürüyor. Sonuç olarak saat tam olarak kurulduğunda 30 gün boyunca durmaz ve günde ±2 saniye hassasiyetle çalışır. Ayrıca saatin ön yüzünden ne kadarlık zemberek gücünün kaldığını görülebilir.

Samurai Silüeti

Resim

Saatin ilham kaynağı, savaşa hazır, silahlı asil bir Samurai. İbreler Katana kılıcını, alttaki gösterge Samurai yelpazesini, saat 12 pozisyonundaki çerçeve kaskı ve tulumbadaki işlemeler silahı yansıtıyor.

Ürün Özellikleri
:: Ürün referansı - AZ227S
:: Boyutu 265 x 238 x 139 mm
:: Taban boyutu 21 x 290 x 210 mm
:: Saat ağırlığı yaklaşık 5.1 kg
:: Taban ağırlığı 950 g
:: Pirinç ve paslanmaz çelik makine
:: Pirinç, alüminyum ve yansıma yapmayan cam kasa
:: Ahşap, cilalı siyah lake taban
Eternal Sunshine.
Kullanıcı avatarı
Thsx

Re: Ustalığın Zirvesi: Seiko'dan Mekanik Makinalı Masa Saati

Mesaj herofb » 08 Nis 2013, 14:04

Thsx bazen konularınızda amacınızız sevdiğiniz bir saati bizle paylaşmak mı yoksa reklam mı olduğunu anlayamıyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj rj2k » 08 Nis 2013, 15:29

aynen,

bireysel tanitilan saatlerin de cok gecmeden satiliga cikarilmasi ayrı bir manidar tesadüf :D
rj2k

Mesaj Thsx » 08 Nis 2013, 16:33

HeroFB yazdı:Thsx bazen konularınızda amacınızız sevdiğiniz bir saati bizle paylaşmak mı yoksa reklam mı olduğunu anlayamıyorum

Bundan ne gibi bir çıkarım olabilir ki? Ben bireysel bir kullanıcıyım saati gördüm ve paylaşmak istedim neden reklam yapmak isteyeyim ki buna gerekte yok. Forumdaki bütün her şey bireysel düşünceler veya metinler mi? Yeni çıkan bir modelin resmini paylaşmak sadece :)
Eternal Sunshine.
Kullanıcı avatarı
Thsx

Mesaj Emre » 08 Nis 2013, 16:50

Thsx yazdı:
HeroFB yazdı:Thsx bazen konularınızda amacınızız sevdiğiniz bir saati bizle paylaşmak mı yoksa reklam mı olduğunu anlayamıyorum

Bundan ne gibi bir çıkarım olabilir ki? Ben bireysel bir kullanıcıyım saati gördüm ve paylaşmak istedim neden reklam yapmak isteyeyim ki buna gerekte yok. Forumdaki bütün her şey bireysel düşünceler veya metinler mi? Yeni çıkan bir modelin resmini paylaşmak sadece :)

Şahsen bir kullanıcı olarak hiç bir saat için aşağıdaki gibi bir cümle kurma gereği duymadım.

'Bu özel ürün, sadece Aydın Saat Kanyon magazasında satışa sunuluyor.'

HeroFB'ye katılıyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Thevenin » 08 Nis 2013, 17:07

Konu ilk sekli ile dagitici sitesinde yer aldigindan son cumle de aktarilmis sadece.

:arrow: http://www.aydinsaat.com/news.aspx?showarticle=161&type=2

Bunun disinda paylasmakta elbette hicbir sorun yok :thumbup:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj herofb » 08 Nis 2013, 17:21

Bir çıkarınız olmadığını çok iyi biliyorum sadece birebir sitelerdeki yazıları koyduğunuzda ve hatta son cümle gibi ayrıntıları atladığınızda tanıtım yerine reklam gibi duruyor onu belirtmek istedim yoksa 8-10 tane alalım çakallıkları ile gelen ve asli amacı reklam olanlara tepkimin farklı olduğunu sizde hatırlarsınız :) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj nickynick » 08 Nis 2013, 17:32

Zaten fiyatlar 70-80 bin tl civarlarında idi yanlış hatırlamıyorsam. 2 tane farklı saat var hepi topu. TSF ahalisi izdiham yapmayım mağazanın önünde :D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Sonraki

Dön TSF Tematik Saatler - Theme Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners