TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Invicta Russian Diver Saatim Çalışmıyor

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Invicta Russian Diver Saatim Çalışmıyor

Mesaj aswalt » 18 Mar 2013, 02:43

Herekese öncelikle merhaba. Amerikadan arkadaşıma sipariş olarak verip aldırdığım Invicta Russian Diver saat 1 ay sonra maalesef bozuldu. Saatin rotating second denen; dönen dairesel çerçeveli saniyesinin mekanizması hareket etmiyor ve yerinde sayıyor.Şöyle bakınca sanki takılmış gibi görünüyor.Bundan dolayı saatin akrep ve yelkovanı ilerlemiyor.Hemen pil diyecek arkadaşlar için söylüyorum pilinin bitmediğine eminim saatin kronometreye bağlı saniye ve salise kolu normal çalışıyor.Saatin uluslararası garantisi var ama maalesef burda Türkiye de yetkili servisler garantiyi kabul etmiyor. Saati Amerikaya da gönderemiyorum arkadaşımın ne zaman döneceği belli değil en az 6 ay daha gitmeyecek.Benim merak ettiğim bu saat burada onarılabilir mi? Ya da arızası giderilemiyecekse burda hiç boşuna uğraşmayayım mı (tabi görmeden söylemesi zor)? Çünkü mekanizması da iycemen sapıtıyo gibi kronometre tam 12 üzerinde durmuyor sıfırlayınca.Bursa da bu saati birkaç kişiye gösterdim biz yapamayız dediler.Bursa da bunu yapabilecek bir usta var mı?Şimdiden verdiğiniz cevaplara teşekkürler!
Kullanıcı avatarı
aswalt

Re: Invicta Russian Diver Saatim Çalışmıyor

Mesaj rj2k » 18 Mar 2013, 04:00

Pirlant getirmeye baslamis bu markayi ve ove ove bitiremiyorlar isterseniz servisiyle bir gorusun :thumbup:

tamir konusunda tecrubeli arkadaslar bildiklerini yazacaktir ancak eklemekte fayda var amerikaya gonderseniz bile saatinizden uzun bir sure haber alamamaniz soz konusu, Invicta servisi cok kotuymus, kordon sorup haftalarca cevap alamayan, saatini yollayip akibetinin ne oldugunu uzun sure ogrenemeyenler var
rj2k

Mesaj Anıl » 18 Mar 2013, 19:07

pırlantın servisi bana vakti zamanında force serisinin camını değiştirmeleri için tam 3 ay beklettiler ve sonuç olarak parçayı tedarik edemiyoruz, saatinizi adresinize geri gönderiyoruz diyerekten işi geçiştirdiler. Kesinlikle gayet lakayıt ve ciddiyetsizler. size tavsiyem eğer istanbuldaysınız sirkeci piyasasında gayet güvenilir ve işin uzmanı ustalar bulunmakta, hem daha hızlı sonuç hemde daha ekonomik yollarla işinizi halledebilirsiniz :thumbup:
Anıl YERGÖÇ

"To break the rules, you must first master them."
Kullanıcı avatarı
Anıl

Mesaj bengisaat » 18 Mar 2013, 22:53

Saatin tam olarak modelini yazarmısınız yada resmini yüklerseniz daha net fikrimiz olur.
Böyle tahminle çözümü göstermek zor olacak.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj aswalt » 19 Mar 2013, 01:37

Aşağıdaki linkte saatin videosunu koydum.Dikkatli bakılırsa saatin rotating second denen saniye çarkının nasıl desem teklediği ya da takıldığı belli oluyor! Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürler!
Kullanıcı avatarı
aswalt

Mesaj Anıl » 19 Mar 2013, 13:48

bengisaat yazdı:Saatin tam olarak modelini yazarmısınız yada resmini yüklerseniz daha net fikrimiz olur.

abi seversin sen invictayı :lol:
Anıl YERGÖÇ

"To break the rules, you must first master them."
Kullanıcı avatarı
Anıl

Mesaj bengisaat » 19 Mar 2013, 17:52

Anıl yazdı:
bengisaat yazdı:Saatin tam olarak modelini yazarmısınız yada resmini yüklerseniz daha net fikrimiz olur.

abi seversin sen invictayı :lol:

:)

Arıza saniyesinde değil , saat krono ve saat kısmı olarak 2 bölüm .
Krono bölümü sağlam saat kısmında mekanik arıza var.
Kıymık dediğimiz Basit bir fabrikasyon minik bir metal parçasının çarkların arasında kalmış olması olabilir veya yere düşme gibi bir nedenle çarklardan biri yada bir kaçı arızalanmış olabilir.

Tamiri zor değil servisten çözüm alamıyorsanız ,bulunduğunuz ilde iyi bir saatçi de yardımcı olabilir
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners