2fast, bildiğin gibi Amerika'da Küba purosu bulmak biraz sıkıntı. Aslında ben çok araştırmamış/ilgilenmemiştim o yüzden ben 1-2'si hariç bütün Küba purosu deneyimlerimi Türkiye'de veya Avrupa'da yaşadım. O yüzdende Küba'lara çok fazla hakim olduğum söylenemez. Fakat artık Küba purosunu Amerika'da bulamama/içememe derdini ortadan kaldırdım. Seninde bildiğin gibi Amerika'da alış-veriş dendiği zaman akan sular durur. Amerika'da aranıpta bulunamayacak hiç birşey yoktur.

Aslında Küba purosuna burada erişmek sandığımdan çok çok daha kolaymış. Hem fiyatlar çok iyi, hem garantili hemde kargo ücretsiz.

Demek istediğim, önümüzdeki günlerde bu başlıkta benim tarafımdan çekilmiş bol bol Küba purosu fotoğrafları ile karşılaşacaksınız.
Şu sıralar Non-Cuban top beşim.
1- Padron 1964 serisi (seriyi komple beğeniyorum. Hepsinin benim için yer ve zamanı var.)
2- Gurkha Crest Torpedo (Gurkha'nın güzel purolarından bir tanesi. Büyük keyif aldığım purolardan bir tanesidir.)
3- AF opus x lost city robusto (henüz bir dal içebildiğim fakat çok beğendim bir puro. Listemde ikinci sıraya koyacaktım fakat yüksek fiyatı yüzünden her zaman içilemeyecek bir puro. O yüzden listemde 3. sıraya koydum)
4- Alec Bradley Prensado Churchill (Cigar Aficionado'nun bu puroyu çok abarttığını düşünüyorum fakat yinede ancak kırk yılın başı bir Churchill içtiğim halde bu puroyu çok beğendim.)
5- Thunder by Nimish Robusto. (Non-Cuban'ların sürekli yeni ürünler çıkarmalarına bayılıyorum! Geçtiğimiz aylarda toplam 5-6 adet içtim. F/P'si yüksek, sertliği ideal ve aramoları süper!)
Not: Bu listeyi şuan içmeyi arzuladığım purolardan oluşturdum. Zaten listenin başına da "şu sıralar" diye eklemiştim.