TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Mesaj mlm » 12 Mar 2013, 00:40

Cenk sağolasın abicim, teşekkürler :thumbup: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mlm » 13 Mar 2013, 13:24

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Erdem35 » 13 Mar 2013, 23:09

Cengiz sigarayı bırakmışsın ne güzel.... keşke hiç heves etmeseydin bu pipo içmelere...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mlm » 13 Mar 2013, 23:23

Erdemcim ince düşüncen için teşekkürler :) Özendirme gibi algılama ama sigarayla kesinlikle aynı şey değil, buna emin olabilirsin..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Erdem35 » 13 Mar 2013, 23:39

ne bileyim tütün tütündür gibi geliyor bana hep... ben 2007 de bıraktım sigarayı..96 yılından beri bayağı bayağı içiyordum... 14 yaşında başladım... 2000 den sonra günde 1,5 paket rahat içiyordum....sabahları uyandığımda yatakta yakıyordum ilk sigaramı ve gece yatmadan da yatakta içiyordum... sosyal ortamlarda puro da içerdim nargile de içerdim hepsi bende aynı etkiyi yaratıyordu, ya da aynı işlevi görüyordu diyeyim o da;nikotin ihtiyacımı karşılamak.... sana bir dost tavsiyesi (sakın yanlış anlama) pipo içmek için ayırdığın ya da yarattığın zamanın çoğaldığını anladığında en yakın çöpe at onu...
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mlm » 13 Mar 2013, 23:54

Hiç içmemek tabi ki hepsinden evla o tartışılamaz Erdemcim.. Günde fazla değil, üç kere pipomu dolduruyorum, akşam eve kesinlikle götürmüyorum, o beni istediği için değil, ben onu istediğim için ve istediğim zaman yakıyorum, kesinlikle bir bağımlılık durumu söz konusu değil, içime de oldukça az çekiyorum..
Bir de hemen cepten çıkar yak gibi bir durum da söz konusu değil, ona vakit ayırmak gerekiyor.. İstesen de her zaman içemiyorsun.. İçeceğin zaman hazırlık aşaması çok keyifli.. Ben hiç sigara içtiğim dönemde bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum..
Sigaraya meyletmeme sebep olur mu diye çok kurcaladı ilk başlarda aklımı, hatta bugün yemekten sonra arkadaşımdan deneme maksatlı bir sigara alıp yaktım.. İnanır mısın yarısında söndürdüm, içemedim.
Pipo vasıtasıyla sigarayı bırakanlar var..
Ama herşeyin ötesinde sonuçta bir tütün mamulünden söz ediyoruz, hiç içmemek tabiki çok çok daha iyi..
Ama bazen kendine şu soruyu sormadan edemiyor insan; "Sağlığım yerinde, peki ya keyfim?".. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Erdem35 » 14 Mar 2013, 00:03

Tabii ki Cengiz keyif önemli.. :thumbup: ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim :D sigarayla(ya da tütün mamulleriyle) yollarımı ayırdım ama alkolle sevişiriz hep :champ: ben önceden bir karar alıp bıraktığın için bu sözleri söyleme gereksinimi duydum;)
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mlm » 14 Mar 2013, 00:13

İnsan hayatının her anında keyif aldığı şeyi yapmalı, pişmanlık yok ise o anda, o yaptığından o an keyif aldıysa, ileride yaptığı yanlış da olsa hissetme ihtimali olduğu duygunun adı kesinlikle pişmanlık değil.. Evet, çok benziyor, ama değil.. :) Bu söylediklerim kesinlikle şuursuz, umarsız yaşamak değil, aslında tam tersi, an ile birlikte olabilmek.. Hem, belki yaptıklarımızdan pişman olabileceğimiz bir geleceğimiz bile yok, sadece an.. :)

Sağolasın dostum :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 74 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners