Ben Golden ımı kısırlaştırdım cunku o kadar yavruya bakamam ve doğurduğunda o yavrularını verirken ona acı veremem.Apartman dairesinde beslediğim için kısırlaştırdım birazda.
Irk olmayıp labrotuarlarda genleriyle ortaya karışık üretilen köpeklere sempatim yok alanlarada kızarım cunku bu tamamen arz talep meselesi benım gözümde.Olaya köpeksever yanımla bakarsamda bu saldırgan olarak nitelendirilen köpekler hususunda bircok örneğe tanık oldum.Yavruyken alıp bebekler gibi sevgiyle buyutulerek tabiri caizse öpe koklaya buyutulen köpeklerin saldırganlığını duymadım görmedim ama!! kompleksli insanların sagda solda hava atmak için hatta dövüştürmek için hormon verdikleri yada günlerce ac bırakıp canlı hayvanlara saldırdıklarını günlerce karanlık odalara kapattıklarını dövüp agresifleştirdiklerini pişmemiş et ile besleyıp iyice psikopatlaştırılan bircok köpek gördüm.İşte bu katagoriye giren insanlarıo görünce o köpekleremi kızmalı yoksa sahiplerini diri diri yakmalımı bilemiyorum.
Insandan daha vahsi ve tam anlamiyla 'kotu' bir canli yokki. Ben iddialiyim cinsi kokeni farketmez, 1 yasini gecmeden benim yetistiridim kopek agresif olmaz.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...