Baran yazd覺:Hereye var覺m ama Rolexin mutlaka doldurua getirilerek al覺nd覺覺na kat覺lm覺yorum.
Kelime biraz argo olduu i癟in doal olarak itici geliyor. Ancak muhtelif ekilde s羹slenebilir. 襤in i癟ine profiterol dahi kar覺覺nca kullanmakta sak覺nca g繹rmedim.
Ama ben tamamen doldurua gelerek ald覺m. 羹nk羹 iyi bir saat i癟in muhtelif alternatifler olduunu d羹羹nmekte ve yukar覺daki yaz覺lanlara benzer iddialarda bulunmaktayd覺m.
Ancak imdi hi癟 de piman deilim. Tek sorun mal覺n覺 tepe tepe kullanabilen birisi olmay覺覺m. artlara g繹re saat kullan覺nca koleksiyonculuk yapmak istemiyorum.
Ancak alt覺n覺 癟iziyorum, eer k羹癟羹k yata baban覺z kolunuza b繹yle bir saat takmam覺sa mutlaka bir yerlerde g繹r羹r dener ve heveslenirsiniz. Mali g羹c羹n羹z de buna elik ediyorsa sorun kalmaz. Teknik kalitesinin muazzaml覺覺 vb., nedenlerle 繹rnein Rolex se癟en insan g繹rmedim. Ama havas覺 ve katt覺覺 imaj i癟in se癟en bir 癟ok arkada覺m覺 ezbere sayar覺m.
rnein almadan 繹nce beni 繹m羹r boyu garantisi olduuna inand覺rm覺lard覺 ve doal olarak 繹z g羹vene bak yahu demitim.... Yokmu

...
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein