TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj serdarfb » 13 ub 2013, 15:19

Ne dersen arkanday覺m vmetin. :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj mucadeleci » 13 ub 2013, 15:22

SerdarFB yazd覺:Ne dersen arkanday覺m vmetin. :lol: :lol:

:lol:
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj serdarfb » 13 ub 2013, 15:25

m羹cadeleci. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj Baran » 13 ub 2013, 17:46

Hereye var覺m ama Rolexin mutlaka doldurua getirilerek al覺nd覺覺na kat覺lm覺yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Triton » 13 ub 2013, 20:14

Baran yazd覺:Hereye var覺m ama Rolexin mutlaka doldurua getirilerek al覺nd覺覺na kat覺lm覺yorum.

Kelime biraz argo olduu i癟in doal olarak itici geliyor. Ancak muhtelif ekilde s羹slenebilir. 襤in i癟ine profiterol dahi kar覺覺nca kullanmakta sak覺nca g繹rmedim.

Ama ben tamamen doldurua gelerek ald覺m. 羹nk羹 iyi bir saat i癟in muhtelif alternatifler olduunu d羹羹nmekte ve yukar覺daki yaz覺lanlara benzer iddialarda bulunmaktayd覺m.

Ancak imdi hi癟 de piman deilim. Tek sorun mal覺n覺 tepe tepe kullanabilen birisi olmay覺覺m. artlara g繹re saat kullan覺nca koleksiyonculuk yapmak istemiyorum.

Ancak alt覺n覺 癟iziyorum, eer k羹癟羹k yata baban覺z kolunuza b繹yle bir saat takmam覺sa mutlaka bir yerlerde g繹r羹r dener ve heveslenirsiniz. Mali g羹c羹n羹z de buna elik ediyorsa sorun kalmaz. Teknik kalitesinin muazzaml覺覺 vb., nedenlerle 繹rnein Rolex se癟en insan g繹rmedim. Ama havas覺 ve katt覺覺 imaj i癟in se癟en bir 癟ok arkada覺m覺 ezbere sayar覺m.

rnein almadan 繹nce beni 繹m羹r boyu garantisi olduuna inand覺rm覺lard覺 ve doal olarak 繹z g羹vene bak yahu demitim.... Yokmu ;) ...
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj Baran » 13 ub 2013, 22:44

Dolduru kelimesini i癟i bo ve haketmiyormu manas覺nda kulland覺覺n覺z覺 d羹羹n羹rken imdiki yaz覺n覺zdan anl覺yorumki asl覺nda Rolexi bilmeden al覺yor cou insan ama bilmeden gercektende prestijini hakeden bir saat alm覺 olup memnun kal覺yor. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj mucadeleci » 13 ub 2013, 22:49

Bununla birlikte Rolex in prestijini bilmeyen ve haketmeyenler de koluna takabiliyor. Tabii ki s繹z羹m meclisten d覺ar覺 :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj Triton » 14 ub 2013, 01:02

Baran yazd覺:Dolduru kelimesini i癟i bo ve hak etmiyormu manas覺nda kulland覺覺n覺z覺 d羹羹n羹rken imdiki yaz覺n覺zdan anl覺yorumki asl覺nda Rolexi bilmeden al覺yor cou insan ama bilmeden ger癟ektende prestijini hak eden bir saat alm覺 olup memnun kal覺yor. ;)

Tamamen doru. 羹nk羹 en az覺ndan ben biraz saatlerden anlad覺覺m覺 d羹羹n羹rd羹m. Anlam覺yor muum. Hatta arkada覺m覺n saatini koluma tak覺p (submariner with date + daytona) olur mu bu para verilir mi falan derken, 2001 de Rolex ald覺m ve olay t羹m羹yle deiti. Kukusuz bir 癟ok kaliteli ve 癟ok g羹zel saat var. Ancak bu saatte baka bir denge var. Ve bu ancak sahip olunca anla覺l覺yor. zellikle yurt d覺覺nda Rolex bayilerine girince hem m羹terilerin tavr覺 hem de sat覺c覺lar覺n kiler bizdekinden hayli farkl覺.

Tek ikayetim kademeli bi癟imde fiyat覺 art覺yor. Yine de belli modelleri al覺namaz deil. L羹ks t羹ketim olarak yaklamamak laz覺m.

Zaten oldum olas覺 diver saatleri severim. Bence de prestijini hak ediyor. Ama bu durum saatleri ve ne istediini bilenlerin olduu ortamlarda ge癟erli. Yoksa s覺radan bak覺 a癟覺s覺 biraz farkl覺 yakla覺yor. rnein kardeimde de yan覺lm覺yorsam 98 imalat覺 2. el submariner with date var.

u ana kadar servise sokmu deil ve sorun yok. Ancak saati yurt d覺覺nda servise verdiimi ve servis rakamlar覺n覺 duyunca az覺 bir kar覺 a癟覺k kald覺.

Kendisinin bir vak覺f 羹niversitesinin dekan覺 olduunu hat覺rlat覺rsam, alg覺lama farkl覺l覺klar覺n覺 herhalde daha iyi izah etmi olurum....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners