TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gözlük Tercihleriniz

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Gözlük Tercihleriniz

Mesaj espinosa » 15 Oca 2013, 21:35

Resim
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj Scubat » 21 Oca 2013, 12:07

2013 yeni model oakley jupiter factory lite , polarized ariyorum, acaba ne zaman gelir memlekete...
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj razz » 03 Şub 2013, 19:47

TAG Heuer'in, F1 araçlarında kullanılan lastiklerden üretildiği söylenen gözlük saplarının 2 seneden az ( ve sadece günde birkaç saat ) kullanım sonucu geldiği durum: :evil:

Resim

Resim

İşin ilginci gözlüğü aldığım yere her götürdüğümde -garantisi bitmiş olmasına rağmen- sap lastiklerini ücretsiz değiştiriyorlar.. :?
Artık en sonunda değiştirmekten sıkıldığım için :( gözlüğü evde atmıştım bir kenara, başka birşey ararken karşıma çıkınca bu başlıkta paylaşayım dedim..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Emre » 03 Şub 2013, 20:02

Spor (oldukça rahat ve hafif)

Resim

Klasik (mekanizması güzel, kafaya tam oturuyor ve esneme yapıyor ama sürekli kullanım için mantıklı değil)

Resim
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj fsinan » 03 Şub 2013, 23:34

Razz yazdı:TAG Heuer'in, F1 araçlarında kullanılan lastiklerden üretildiği söylenen gözlük saplarının 2 seneden az ( ve sadece günde birkaç saat ) kullanım sonucu geldiği durum: :evil:

Resim

Resim

İşin ilginci gözlüğü aldığım yere her götürdüğümde -garantisi bitmiş olmasına rağmen- sap lastiklerini ücretsiz değiştiriyorlar.. :?
Artık en sonunda değiştirmekten sıkıldığım için :( gözlüğü evde atmıştım bir kenara, başka birşey ararken karşıma çıkınca bu başlıkta paylaşayım dedim..

Onların parasını 20 defa aldıkları için değiştirsinler bence.

Hiç kaliteli bulmuyorum, kemik, el üretimi, dayanıklı Persol'lerin yanında bir halt değiller.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj sedir » 03 Şub 2013, 23:59

Ben de yıllarca Silhoutte çerçevesiz titanyum gözlük kullandım ancak memnun kalmadım. Daha sonra bunun çerçevesizlikten değil menteşesizlikten olduğunu düşünüp, çerçevesiz ama menteşeli bir başka titanyum gözlük daha kullandım. Iıh...
Bence, gözlüğün çerçeveye, en azından üstten yarım çerçeveye sahip olması gerekiyor. Aksi halde gözlük stabil olmuyor bu da zamanla gözlük odağında milimetrik değişikliklere yol açıyor ve görme netliğinizi çok net bir şekilde bulanıklaştırıyor.
Son gözlüğüm tamamen titanyum ama çerçeveli. Önceki sayfalarda resimlemiştim. Son derece memnunum.
Plastik, kemik ve benzeri kısımlar da kolay yenilenebilir olmalı. Çünkü ne olursa olsun ter asidiyle başetmeleri zor. Bu nedenle zamanla renk değiştiriyor ve kırılganlaşabiliyorlar.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Hsnmrycl » 10 Şub 2013, 22:49

Persol 714 ya da 649 modelini Ankara'da deneyebileceğim bir mekan yok mudur a dostlar?
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj Emre » 10 Şub 2013, 23:24

Hsnmrycl yazdı:Persol 714 ya da 649 modelini Ankara'da deneyebileceğim bir mekan yok mudur a dostlar?

OPMAR Ankamall'de yok muydu?
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 68 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners