TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Motorsuz Taşıtlarımız Ayakkabılarımız

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Motorsuz Taşıtlarımız Ayakkabılarımız

Mesaj Thevenin » 09 Şub 2013, 03:08

Gule gule kullan panpa, very big CAT sonucta :D :champ: :thumbup:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj mlm » 09 Şub 2013, 03:12

Sağolasın, bu yıl geç kaldım biraz ama bizim buralarda kış biraz daha sürecek öyle gözüküyor :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Metin06 » 09 Şub 2013, 09:48

outdoor-treking tarzı bot-ayakkabı konusunda solomon her daim hem dayanıklılık hemde kullanışlılık olarak en iyisidir.3 yıl İstanbul-Ankara şehir içi kullanım,ardından 3 yılda Bitlis-Muş-Van şehiriçi-şehirdışı kullanımda bana mısın demedi ve bu kış değişiklik olsun diye Timberland e geçtim ama büyük hata etmişim.bu arada birkaç gün önce bu montu aldım ve çok memnunum.baya bir kaz tüyü mont araştırdıktan sonra karar verdim ve şimdilik olumlu izlenimlerim var.
http://www.jack-wolfskin.com/apparel/men/all-jackets/1101711-white-rock-jacket-men.aspx
En son Metin06 tarafından 09 Şub 2013, 11:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj vmetin » 09 Şub 2013, 09:50

Punxsutawney Phil says "early spring" :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj cavro » 09 Şub 2013, 23:41

Bu sene şu arkadaşı aldım şu güne kadar mutlu bir beraberliğimiz oldu :) genelde botlar konusunda şanssız olan bana sene sonuna kadar bir vole vurmazsa iyi :)

Resim
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj razz » 10 Şub 2013, 00:00

Timberland Classic Yellow Boots stil olarak çok beğenir ve ortaokul dönemlerimden beri kullanırım ancak ne suya dayanıklılık ne de sıcak tutma konusunda iddialı botlar olduğunu söyleyemem.. Öncelikle su geçirmez değiller.. Bunun yanında nubuk deriden mamul dış yüzeyleri üzerindeki su kaydırıcı/water repellant spreyi sürekli tekrarlamak gerekiyor.. Aksi takdirde botların üzerindeki ıslaklık uzun süre kurumadığı gibi çoğu zaman içeri de nüfuz edebiliyor.. Kısaca optik olarak klasikleşmiş ancak pratikte pek de işlevsel olmayan bir bot..
Bu arada taban malzemesinin sürtünme sonucu aşınmaya son derece mukavetmesiz üretilmiş olması -özellikle topuk bölgesinde- tabanın bir kurşunkalem silgisi gibi erimesine neden oluyor..

Kış botu konusunda Vibram taban ve Goretex malzeme olmazsa olmazların başında geliyor.. Taban olarak -makul değerde- yüksek olması da yine faydalı özelliklerden biri.. Bunların yanında ısı yalıtımı konusunda ekstra koruma sağlayan Thinsulate ( Thermal Insulation ) özelliği de yine tercih sebebi olabilecek detaylardan..

Marka olarak tavsiye edebileceklerim Columbia, Merrel, Salomon.. Bu markaların "Everyday Cold" sınıfı modelleri gönül rahatlığıyla tercih edilebilir..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bg17 » 10 Şub 2013, 00:21

Northface i unutmayalim
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj vmetin » 10 Şub 2013, 00:25

Ben şahsen her yere arabayla gittiğim ve nerdeyse spor için yapılan yürüyüş dışında yürümediğim için Bot pek gerekli Bişey değil benim için. Bu sene aldığım botları sadece 3 kez giydim.
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners