TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Protrek PRG-240-1DR Bilgi ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio Protrek PRG-240-1DR Bilgi ve Tavsiye

Mesaj spadeseven » 26 Kas 2012, 02:56

merhabalar,

Casio PRG-240-1DR modelini almaya karar verdim. Epeydir bulamadığım bu saati bugun bir saatcide gördüm, pazarlığını yaptım (450TL) ancak tam alacakken saatin kutu içeriğinden "Türkçe Kullanım Kılavuzu"nun çıkmadığını farkettim. Satıcı "internet sitesinden indirip mail atıyoruz" dedi, ancak kafamda ürünün spot olabileceği üzerine soru işaretleri oluştuğundan, saati almaktan vazgeçtim. Ersa garanti belgesini ve ürünün kutusunu gördüm fakat ürünün içinden kullanım kılavuzunun çıkmaması bana çok tuhaf geldi.

Örneğin kullandığımız hemen hemen bütün elektronik ürünlerin kullanım kılavuzlarını kendi internet sitelerinden indirebiliyoruz, fakat yinede kutu içeriğinde ek olarak Türkçe kullanım kılavuzu çıkıyor. Bu arada daha önce aldığım 2 tane seiko saatin kutu içeriğinden Türkçe kullanım kılavuzunun çıktığını hatırlıyorum. Zaten distribütörlerin en önemli görevlerinden biri de, kendi dillerindeki kullanım kılavuzlarını kutu içeriğine eklemek değil mi?

Sormak istediğim:

1 - Bu saatlerin (casio protrek) içinden "Türkçe Kullanım Kılavuzu" çıkmıyor mu?
2 - Eğer kutu içeriğinden çıkmıyorsa PRG-240-1DR nin Türkçe Kul. kılavuzunu nereden bulabilirim? (Ersanın sitesinde de yok)
3 - Saatin orjinal olduğunu nasıl anlarım? Ersa garanti belgesi varsa, tamammıdır? :)
4 - Birde, kutudan yeni açılan değilde, vitrindeki saati almanın bir dezavantajı var mıdır? (Ankara da kutu da değil, vitrinde bile zor bulunan bir model)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
spadeseven

Re: Casio Protrek PRG-240-1DR Bilgi ve Tavsiye

Mesaj SeRxx » 26 Kas 2012, 11:49

Foruma hoşgeldiniz,

1-Bazı modellerde Türkçe kullanım kılavuzu olmayabiliyor.

2- Kutudan çıkmıyorsa distribütörden talep edebilirsiniz.

3- Distribütör'le iletişime geçip alışveriş yapacağınız bayi hakkında bilgi alabilirsiniz.

4- Ben genelde herhangi bir ürün alırken açılmamış ambalajda almaya özen gösteriyorum. Kutuda bulmak zor ise yapacak bir şey yok vitrindekini alacaksınız. :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners