TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

250.000 TL Bütçeli Araç Tavsiyesi ( S350 CDI 4Matic Alındı )

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: 250.000 TL Bütçeli Sedan Araç Tavsiyesi

Mesaj PhD » 11 Kas 2012, 19:33

ben panamera alırdım.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj davinci » 11 Kas 2012, 21:03

185.000 euro, çok sık kullanıyorum hiç parasının karşılığı değil, benim kullandığımda Q7 ile aynı motor varmış, uzun süre Q7 de kullandım, Panamera daha seri, motorun torkunu biraz yükseltmişler, süspansiyonları sert, Q7 daha konforlu benim için konfor daha önemli, gerçi ikisi elma ile armut ama motorları aynı diye karşılaştırdım ;)

A8 klas ve gayetde iyi bir araba, hız rekorum dışarda kiralık A8 ile 250 daha giderdi korktum frene bastım :D 7 seriside güzel yanlız içine oturdunmu gemi gibi geliyor insana, yaş önemli, S zaten zaten segmentinin tartışmasız lideri, Range'de Vouge gerisi yalan, test drive yaptım hakkikaten korkunç konforlu ama oda çok büyük kamyondan hallice, şehir içinde kullanıyorsan bunlar alınmaz zaten bunların altıda fark etmez bu trafikde neye binersen bin

Şuanda iyi bir araba almak istesem eğer ihtiyacım varsa örneğin uzakda bir yere gidip gelmem söz konusuysa ilk A8 e sonra 7 ye bakarım ama tabi bu ihtiyaç ve merak meselesi ve tabikide bütçe
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj Archimed » 12 Kas 2012, 00:32

Genelde insanlar araçlarını ya sıkıldıkları için marka/model değiştirmeyi, ya araç kazalı olduğu için yenilemeyi veya aracın performansı/yakıt tüketimi/üretimden kaynaklanan bir kusuru varsa değiştirmeyi düşünürler. Cihan kardeşimizin araç satış nedeni olarak "tamponun çizilme" bahanesi bana ilginç geldi. Trafikte tamponun çizilmesi gayet normaldir, buna alışmak gerekir. Aksi takdirde insan trafikte sinir, stres sahibi olur.

Aracın tamponu çizildiği için aynı veya muadil aracın sıfırını almayı düşünen birisi de herhalde acayip zengindir diye düşünüyorum.

Bu durumda benim alıcı kişiye vereceğim yegane fikir; sahip oldukları için zekat vermesi, bunun dışında fakir/yetim hakkı yememesi, ihtiyaç sahiplerini gözetmesidir. Son olarak yeni aldığı araç için kurban kesip kan akıtmayı öneririm. Bu vesile ile, yani alacağı hayır duaları ve akıtılan kan sayesinde herhalde Allah, yeni araç ile tampon çizilmesinden falan uzak tutup keyifli yolculuklar nasip eder.

Son ihtimal de, Cihan kardeşimizin bizleri kafaya alma olasılığı olabilir. Zira birisi bana "tamponu çizildiği için arabayı değiştiriyorum" dese "kafa mı buluyorsun?" diye sorardım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Cihan » 12 Kas 2012, 20:18

Archimed yazdı:Genelde insanlar araçlarını ya sıkıldıkları için marka/model değiştirmeyi, ya araç kazalı olduğu için yenilemeyi veya aracın performansı/yakıt tüketimi/üretimden kaynaklanan bir kusuru varsa değiştirmeyi düşünürler. Cihan kardeşimizin araç satış nedeni olarak "tamponun çizilme" bahanesi bana ilginç geldi. Trafikte tamponun çizilmesi gayet normaldir, buna alışmak gerekir. Aksi takdirde insan trafikte sinir, stres sahibi olur.

Aracın tamponu çizildiği için aynı veya muadil aracın sıfırını almayı düşünen birisi de herhalde acayip zengindir diye düşünüyorum.

Bu durumda benim alıcı kişiye vereceğim yegane fikir; sahip oldukları için zekat vermesi, bunun dışında fakir/yetim hakkı yememesi, ihtiyaç sahiplerini gözetmesidir. Son olarak yeni aldığı araç için kurban kesip kan akıtmayı öneririm. Bu vesile ile, yani alacağı hayır duaları ve akıtılan kan sayesinde herhalde Allah, yeni araç ile tampon çizilmesinden falan uzak tutup keyifli yolculuklar nasip eder.

Son ihtimal de, Cihan kardeşimizin bizleri kafaya alma olasılığı olabilir. Zira birisi bana "tamponu çizildiği için arabayı değiştiriyorum" dese "kafa mı buluyorsun?" diye sorardım :thumbup:

Sayın Archimed, Aracı ben değil babam değiştirecek benim araba sahibi olmama daha çok zaman var.Bende aynı şeyi babama söylemekle birlikte sert bir cevap aldım.Babam huylu ve titiz -fazla- bir adam olmakla birlikte takıntılı biridir.Kendisi çok trafiğe çıkmaz işi sebebi ile
o yüzden o konuda herhangi bir endişemiz yok.Önerileriniz için teşekkür ederim :champ: :champ: Saygılarımla
Kalem&Saat!
Kullanıcı avatarı
Cihan

Mesaj Tegent » 15 Kas 2012, 19:57

waffenss yazdı:ben panamera alırdım.

Resim
photo sharing websites

Resim
image sharing
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir
Kullanıcı avatarı
Tegent

Mesaj ackrite » 16 Kas 2012, 00:46

Baran yazdı:Butcenin sonu yok anladığım kadarıyla o yuzden Porsche Cayenne Turbo S alsın hem gidiyor hem duruyor tamponuda çiziksiz :thumbup:

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
ackrite

Mesaj Cihan » 23 Kas 2012, 18:02

Evet arkadaşlar arabımızın siparişini vermiş durumdayız.Aracımız S350 CDI 4MATIC.Resimler yakında , saygı ve sevgilerimle, herkese teşekkürler :champ:
Kalem&Saat!
Kullanıcı avatarı
Cihan

Mesaj drk » 23 Kas 2012, 18:15

Bu forum hep böyle, saat alan da, araba alan da, kafasındaki bütçenin 2 katına çıkmadan durmuyor :D Güle güle kullanılsın :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners