TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj davinci » 29 Eyl 2012, 20:04

asymptote yazdı:Herkes aynı nedenle MTB alıyor ama hata ediyor :D Bozuk yollarda da kullanayım ve bir şey olmasın istiyorsan en uygunu şehir-tur bisikleti alman. Çoğu tur bisikleti mtb ekipman kullanır ve son derece sağlamdır, 28" olduğundan uzun yol da yapabilirsin. Gerçi MTB ile dünya turuna çıkanlar da var, Allah akıl fikir versin diyorum onlara..

Bisiklet gurupları görüyorum yollarda büyük çoğunluğunda Mtb var, bunlar işi bilen adamlar neden yarış bisikleti diye bilinen yol yada Asym'in dediği gibi tur bisikleti değilde Mtb alıyorlar diye merak ettim bir tanesine sordum. Mtb kadro yapısı itibari ile daha rahat, yol insanı aerodinamik olsun diye eğilmeye zorluyor, Mtb de lastikler daha kalın dolayısıyla daha rahat, daha az patlıyor, birde anladığım kadarıyla Mtb daha ucuz
bu biraz şuna benziyor arazi aracı ile yola çıkıyorsun, bunu istiyormusun?
bence olaydaki son nokta yol bisikletidir
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj ozymandias » 29 Eyl 2012, 21:11

Bu arada dün benim bisikletin lasiği patladı alakasız bir yolda çok ilginç :lol:
...Yet, do thy worst, old Time: despite thy wrong,
My love shall in my verse ever live young
W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
ozymandias

Mesaj davinci » 29 Eyl 2012, 21:20

Mtb mi var sende?

Duayen ;) bir bisikletçi abimizin dediği gibi, lastiğin patlayıp patlaması tamamen allah ile senin arandaki bir olay :D
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj asymptote » 29 Eyl 2012, 21:30

Lastik işi kader kısmet işi, davinci haklı :) Ama kevlar lastikler genel olarak patlamaya karşı daha mukavim. Lastiği her zaman yol da patlatmıyor, bazen tekerin kendisi neden olabiliyor bu duruma. Jant üzerindeki koruyucu bant yana kaymışsa, yada jant üzerine hiç koruyucu bant çekilmemişse bu da lastiğin patlamasına yol açabiliyor. Yola çıktığınızda yanınızda lastik tamir seti (patch pack) taşımanızda fayda var.. ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj davinci » 29 Eyl 2012, 21:37

o setin yanında birde ameliyat eldivenim var olurda patlarsa uğraşırken ellerim kirlenmesin diye :D , gidonumun bantı beyazda ;)
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj asymptote » 29 Eyl 2012, 21:42

davinci :lol: alemsin. Bu kadar hassas olma, kirlenmek güzeldir.. Elin kirlenecek ki zevk alacaksın o işten.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj davinci » 29 Eyl 2012, 21:51

:D geçen hafta birinde gördüm takmış ameliyat eldivenlerini bisikletle uğraşıyor, biraz konuştuk sonra ne iş yapıyorsun sen dedim, dişçiymiş, takmış eldivenleri :lol: sonra bende 2 eldiven koydum setin yanına ;)
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj MrWhite » 29 Eyl 2012, 22:06

Resim

Alp dağlarında iniş başlarken.

Selamlar :champ:
Kullanıcı avatarı
MrWhite

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: tugberk, Zodiac09 ve 107 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners