mehmetalpcan yazdı:Drk yazdı:Lazer ameliyatı hala çok riskli bence, sağlık konusunda bu riski almayı doğru bulmuyorum.
laser ameliyatı yapmasını bilmeyen göz doktorlarına sorarsanız tabi okey vermeyecekler.tabi optikçilerin maliyeti elli tl olan cam vede çerçeveyi beşyüz tl ye satmaları bitiyor ,dolayısıyla güçlü bir lobi var.ameliyat sonrası on yıldır düzenli göz kontrolü olurum,çoğu göz dr ameliyat izi göremiyor.birde dr da önemli dünya gözde olursanız sorun yaşamıyorsunuz.gözlük insanın yaşam kalitesi düşürüyor.kışın bilhassa eziyet oluyor.bebek kucağınıza alıyorsunuz ilk işi gözlüğü indirmek oluyor.gözlüğe mahkumsanız güneş gözlüğüde kullanamazsınız şık olmuyor konforu olmuyor.
Doktor sülalesinin içinde büyüdüğüm için lazer yapanda yapmayanda tanıdım.Garantisi yok ileriye yönelik.10 sene cok kısa birsüre göz gibi bir organ için.Ben lens kullanıyorum gözlükte kullanıyorum,lazerli gözle konforu kıyaslanmaz bile haklısınız ama göz başka bir organa benzemiyor hala cesaret edip yaptıramıyorum.