TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 & Tissot Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko 5 & Tissot Seçim Tavsiyesi

Mesaj KKarakuş » 22 Eyl 2012, 01:05

Rhodora ; Saatiniz hayırlısı olsun.Aklımdaki ilk saatlerden biri, bu sebeple bahsettiğiniz satıcı hangi site üzerinden satış yapıyor ve mümkün ise fiyatını da bana özel mesaj ile yada buradan iletebilir misiniz?
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj Rhodora » 22 Eyl 2012, 02:05

@SeRxx ; teşekkürler. Sekizgen kasa diye bilinen bi model. İnternette resimleri çok ama kendi çektiğim birkaç resmi atayım. Bu iki fotoğrafı geçen hafta çekmiştim (yarı prof bi makina kullanıyorum, çok profesyonel bvir fotoğraf olmadığı zaten aşikar ;) ) :

Resim

Resim

Bunları da biraz önce çektim ama dandik bağlantı yüzünden upload etmem zaman aldı:
Resim

Resim

Resim

Bu da öncesinde aldığım Swatch. Bunun fosforu seiko dan daha iyi. Gece daha çok parlıyor ama gece çekimi elde edemedim:
Resim

@zandar ; eyvallah ;)
Kullanıcı avatarı
Rhodora

Mesaj Rhodora » 22 Eyl 2012, 02:16

Fotoğrafların üzerine tıklayınca büyük ekran açılıyor. Çözünürlük idare eder.

@KKarakuş ; teşekkürler. Ben sanalpazar'dan temas kurdum ama sahibinden üzerinden felan da satış yapıyor, aynı rumuzla; seiko29 olması lazım. 169 tl fiyat veriyor sekizgen kasalara. Ben aracı siteye vereceği komisyonu ortadan kaldırmış oldum, biraz daha indirimli verdi bana. Sağolsun hiç bi sıkıntı çıkmadı. Ben eft geçmiştim, istese göndermezdi. Ama ben "eft geçtim" dediğimde o da kontrol etme gereği görmeden kargoya vermiş, sonra kontrol etmiş. Böyle bi güven oluştu. Ancak sorun şu ki, bu model sanırım elinde başka yok. Siyah ve beyaz kadranlısı kalmış olmalı elinde. Uzun süredir bu saatleri bir türlü satamadığından felan yakınmıştı. Zaten öyle ciddi meblağ kazandığını sanmıyorum. Ebay'den alıp satıyor. Yarı ticaret yarı hobi gibi bişey sanırım.

Ben 2-3 ay bekledim; araştırdım biraz, biraz da yaz tatili arayı soğutmuştu. Hem otomatik bir tissot düşünmeye başlamıştım. Fakat tissot için henüz zaman var. Daha önce de otomatik mekanizma kullanmamıştım, iyi bir başlangıç olacağını düşündüm. Garanti dışı ürün almayı sevmiyorum ama İstanbul'daki seiko toptancısına sordurdum, bu modelin Türkiye'ye girişinin hiç olmadığını söylediler. Başka biri daha var, aracı sitelerde satan. 350lerde bişi diyordu galiba. Uçmuş.. Ebay üzerinden alayım felan diye düşündüm. Baktım, o da zaten 150ye yaklaşıyor. Hiç uğraşmaya gerek yok, dedim ve aldım. Orijinal olup olmaması ciddi bir şüphe idi. Ama öyle sanıyorum ki orijinal. Kimseye de sormadım, satıcıya güveniyorum. Bilezikten 2 bakla çıkarmak için bi saatçiye götürdüğümde adam hemen sorgu suale tuttu. Yeni mi aldın, nerden aldın felan diye. Sanıyorum orijinal olmasaydı müjde verir gibi söylerdi. Zaten saati elinize alınca az-buçuk siz de farkediyorsunuz. Hülasa, almayı düşünüyorsanız fiyatları çok makul. Sattığı saatlere bi bakın derim ben şahsen.

İyi geceler..
Kullanıcı avatarı
Rhodora

Mesaj zfr » 22 Eyl 2012, 12:27

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın... :champ: Benim de hoşuma giden bir model olduğu için size önermiştim, memnun kalmanıza sevindim...
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Mesaj mlm » 24 Eyl 2012, 20:37

Rhodora hayirli olsun, cok şık bir model begenmissiniz, iyi gunlerde kullanın :champ: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Rhodora » 24 Eyl 2012, 21:18

Teşekkürler arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
Rhodora

Mesaj drk » 24 Eyl 2012, 21:33

Güzel günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Rhodora » 24 Eyl 2012, 21:41

Eyvallah ;)
Kullanıcı avatarı
Rhodora

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners