Rhodora » 22 Eyl 2012, 02:16
Fotoğrafların üzerine tıklayınca büyük ekran açılıyor. Çözünürlük idare eder.
@KKarakuş ; teşekkürler. Ben sanalpazar'dan temas kurdum ama sahibinden üzerinden felan da satış yapıyor, aynı rumuzla; seiko29 olması lazım. 169 tl fiyat veriyor sekizgen kasalara. Ben aracı siteye vereceği komisyonu ortadan kaldırmış oldum, biraz daha indirimli verdi bana. Sağolsun hiç bi sıkıntı çıkmadı. Ben eft geçmiştim, istese göndermezdi. Ama ben "eft geçtim" dediğimde o da kontrol etme gereği görmeden kargoya vermiş, sonra kontrol etmiş. Böyle bi güven oluştu. Ancak sorun şu ki, bu model sanırım elinde başka yok. Siyah ve beyaz kadranlısı kalmış olmalı elinde. Uzun süredir bu saatleri bir türlü satamadığından felan yakınmıştı. Zaten öyle ciddi meblağ kazandığını sanmıyorum. Ebay'den alıp satıyor. Yarı ticaret yarı hobi gibi bişey sanırım.
Ben 2-3 ay bekledim; araştırdım biraz, biraz da yaz tatili arayı soğutmuştu. Hem otomatik bir tissot düşünmeye başlamıştım. Fakat tissot için henüz zaman var. Daha önce de otomatik mekanizma kullanmamıştım, iyi bir başlangıç olacağını düşündüm. Garanti dışı ürün almayı sevmiyorum ama İstanbul'daki seiko toptancısına sordurdum, bu modelin Türkiye'ye girişinin hiç olmadığını söylediler. Başka biri daha var, aracı sitelerde satan. 350lerde bişi diyordu galiba. Uçmuş.. Ebay üzerinden alayım felan diye düşündüm. Baktım, o da zaten 150ye yaklaşıyor. Hiç uğraşmaya gerek yok, dedim ve aldım. Orijinal olup olmaması ciddi bir şüphe idi. Ama öyle sanıyorum ki orijinal. Kimseye de sormadım, satıcıya güveniyorum. Bilezikten 2 bakla çıkarmak için bi saatçiye götürdüğümde adam hemen sorgu suale tuttu. Yeni mi aldın, nerden aldın felan diye. Sanıyorum orijinal olmasaydı müjde verir gibi söylerdi. Zaten saati elinize alınca az-buçuk siz de farkediyorsunuz. Hülasa, almayı düşünüyorsanız fiyatları çok makul. Sattığı saatlere bi bakın derim ben şahsen.
İyi geceler..