Arabaya 100K euro verip akaryakıt parası hesabı yapmayan adam bu yazıyı okumasın.
VW Golf fiyatlarını açın İngiltere'de, Almanya'daki fiyatlarına bakın.
Aynı donanım seviyesindeki Golf UK'de 49000TL, Türkiye'de 42900TL. kendim konfigüre ettim. Almanya'da da 2.0TDI'a kadar Türkiye daha ucuz.
VW'in Türkiye'de pahalıya satıldığı doğru değil, bizim salak vergi sistemimizden kaynaklanan bir durum. 2.0TDI Golf oluyor sana bakla badem.
Şu anda asıl Hyundai, Kia, Ford, Honda gibi firmaların araçları saçma fiyatlara satılmaya başladı. Ben bu ülkede 10000 dolarak Focus aldım. Şimdiye kadar hiç vw tercih etmedim. Mazda, Reno, Citroen kullandım, VW bayiinden sinirlenip çıktım gittim.
Şu anda Vw fiyatları çok normal seviyede, araç stok yönetiminde ise çok pis çakallıklar yapıyorlar. Bakın şu anda liste fiyatlarına baktığınızda ödüllü çok başarılı ceviz benzinli turbo motorlar yerine TDI alırsanız yılda 10K km kullanımla tüketimden 12000TL fiyat farkını 9 senede kapatıyor, o da parayı değerlendirmediğini farzet. Satarken farkını alıyorum dersen ben de alırsın kardeşim hayırlı işler derim, yalan dolan. O kadar km yaptıktan sonra kimse sana iki araba arasında 12000TL fiyat farkı vermez. Galerici diyor ki ağbi çok km yapmışın, e uleyn biz zaten dizeli niye aldık? Çok ayrıntılı hesap yaptım, isteyene excel dosyasını gönderirim. Kendim de dizel araç kullanıyorum. Yani neresinden baksan bu fiyatlarla dizel almak hesapsız. Ne yapıyor Doğuş? Yeni getirdiği Golf'lerin %90'ı dizel, yani millet atlamışken dizelle bir öpeyim hesap kitap yapmadan derdinde. Eskiden dizeli en son getirirlerdi şimdi yeni model rüzgarını dizele yaslıyorlar.
Açın netteki 1.2TSI aracı testlerine bakın. 1.8 atmosferik benzinli performansı veren bu motorların tüketimi şehiriçi 6-7,5lt seviyesinde. 105HP, 175NM tork var. Adam olana çok bile, bunlar şehir aracı, amacına bakmak lazım. 6 ileri vites, son süret 192km/saat. 0-100 10.2sn. BMW bugün turbo benzinli teknolojisinde Pejo ile Mercedes turbo dizel için Reno ile ortaklık yapıyor. Yani benzinli yahut dizel gelecek ceviz turbo motorların devri.
Kalite dersen verdiğin paraya göre alacağın en iyi ses yalıtımı/kabin kalitesi yürüyen aksam konforunu alıyorsun.
Ben gözüme 1.2TSI Comfortline kestirdim, yılda 8-9K kullandığım araca 45K verip alıcam, istediğim her donanım var, varsın popo ısıtma fonksiyonu olmasın henüz o kadar olmadık

2.elde de Rolex gibi...
100K euro verip akaryakıt parası hesabı yapmayan adam bu yazıyı okumasın zaten demiştim, bu yorumların ona kıymeti de yok.
"Money has no owners, has spenders". -Omar