tuintu yazd覺:Bir ka癟 g羹nd羹r kulland覺覺m saat hakk覺nda k覺saca bir ka癟 bilgi vereyim. Saat her haliyle 癟ok ho g繹r羹n羹ml羹, g羹zel bir model. Ciddi bir s覺k覺nt覺 yok imdilik, fakat bir iki can覺m覺 s覺kan y繹n羹 de yok deil; 繹ncelikle bug羹n farkettiim, saati ayarlarken yelkovan覺 癟evirdiimde b覺rakt覺ktan sonra yelkovan覺n 5 dakika mesafesinde (yani 繹rnein 2 ile 3 rakam覺 aras覺nda) boluk olduundan, bunun saati k覺p覺rdatt覺覺mda bota hareket etmesi. bu 癟ok can覺m覺 s覺kt覺. fakat 繹ylece ayarlay覺p b覺rakt覺m, 1-2 saat ge癟tikten sonra kolumdayken sallad覺m, bir ey yok. salam yani. galiba ayarlarken 癟arklarda bir bolua denk geliyor herhalde.
bir de haftan覺n ve ay覺n g羹n羹n羹n saat 22'den sonra hareketlenmeye balamas覺. yani 10-10bu癟uk gibi rakam ve g羹n g繹stergesi d繹nmeye, yukar覺ya 癟覺kmaya bal覺yor ve saat 23 ila 24 aras覺nda bunlar覺n yar覺s覺 g繹r羹l羹yor. bu pek ciddi bir durum olmamas覺na ramen ben biraz bu tip konularda pimpirikliyimdir, o y羹zden keyfimi ka癟覺rd覺.
Ama dediim gibi bunlar d覺覺nda gayet sorunsuz. 繹zellikle saniye ibresinin tam olarak saniye ve dakika 癟izgileri 羹zerine denk gelerek duraksamas覺 癟ok houma gittiben buna 繹nem veriyorum 癟羹nk羹
imdilik bu kadar...
Bu arada imdi de Seiko 5'lere sard覺m ki zaten y覺llard覺r hep almak istemitim bir tane. inallah yak覺nda bir tane de Seiko 5 edineceim.
msaylan yazd覺:tuinti;
Merhaba sevgili arkadalar ben de bu fiyatlara bir saat almak istiyorum, siparii nas覺l verdiniz,kredi kart覺 m覺 kulland覺n覺z,nas覺l bir adres verdiniz, ev mi i mi? daha detayl覺 yazabilir misiniz? teekk羹rler.
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 142 misafir
|