TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Lorus RH325AX9 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Lorus RH325AX9 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj serdarfb » 03 Eyl 2012, 15:24

Hay覺rl覺 olsun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj uzbey33 » 03 Eyl 2012, 17:19

tekrar hay覺rl覺 olsun. i癟inde 7s26 mekanizma olsayd覺 kesinlikle al覺rd覺m bu saati :champ:
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullan覺c覺 avatar覺
uzbey33

Ya: 45
Kay覺t: 05 ub 2010, 19:18

Mesaj tuintu » 07 Eyl 2012, 13:12

Bir ka癟 g羹nd羹r kulland覺覺m saat hakk覺nda k覺saca bir ka癟 bilgi vereyim. Saat her haliyle 癟ok ho g繹r羹n羹ml羹, g羹zel bir model. Ciddi bir s覺k覺nt覺 yok imdilik, fakat bir iki can覺m覺 s覺kan y繹n羹 de yok deil; 繹ncelikle bug羹n farkettiim, saati ayarlarken yelkovan覺 癟evirdiimde b覺rakt覺ktan sonra yelkovan覺n 5 dakika mesafesinde (yani 繹rnein 2 ile 3 rakam覺 aras覺nda) boluk olduundan, bunun saati k覺p覺rdatt覺覺mda bota hareket etmesi. bu 癟ok can覺m覺 s覺kt覺. fakat 繹ylece ayarlay覺p b覺rakt覺m, 1-2 saat ge癟tikten sonra kolumdayken sallad覺m, bir ey yok. salam yani. galiba ayarlarken 癟arklarda bir bolua denk geliyor herhalde.

bir de haftan覺n ve ay覺n g羹n羹n羹n saat 22'den sonra hareketlenmeye balamas覺. yani 10-10bu癟uk gibi rakam ve g羹n g繹stergesi d繹nmeye, yukar覺ya 癟覺kmaya bal覺yor ve saat 23 ila 24 aras覺nda bunlar覺n yar覺s覺 g繹r羹l羹yor. bu pek ciddi bir durum olmamas覺na ramen ben biraz bu tip konularda pimpirikliyimdir, o y羹zden keyfimi ka癟覺rd覺.

Ama dediim gibi bunlar d覺覺nda gayet sorunsuz. 繹zellikle saniye ibresinin tam olarak saniye ve dakika 癟izgileri 羹zerine denk gelerek duraksamas覺 癟ok houma gitti :) ben buna 繹nem veriyorum 癟羹nk羹 :)

imdilik bu kadar...

Bu arada imdi de Seiko 5'lere sard覺m ki zaten y覺llard覺r hep almak istemitim bir tane. inallah yak覺nda bir tane de Seiko 5 edineceim.
Tempus fugit
Kullan覺c覺 avatar覺
tuintu

Ya: 40
Kay覺t: 06 ub 2010, 21:53

Mesaj KKaraku » 07 Eyl 2012, 17:22

tuintu yazd覺:Bir ka癟 g羹nd羹r kulland覺覺m saat hakk覺nda k覺saca bir ka癟 bilgi vereyim. Saat her haliyle 癟ok ho g繹r羹n羹ml羹, g羹zel bir model. Ciddi bir s覺k覺nt覺 yok imdilik, fakat bir iki can覺m覺 s覺kan y繹n羹 de yok deil; 繹ncelikle bug羹n farkettiim, saati ayarlarken yelkovan覺 癟evirdiimde b覺rakt覺ktan sonra yelkovan覺n 5 dakika mesafesinde (yani 繹rnein 2 ile 3 rakam覺 aras覺nda) boluk olduundan, bunun saati k覺p覺rdatt覺覺mda bota hareket etmesi. bu 癟ok can覺m覺 s覺kt覺. fakat 繹ylece ayarlay覺p b覺rakt覺m, 1-2 saat ge癟tikten sonra kolumdayken sallad覺m, bir ey yok. salam yani. galiba ayarlarken 癟arklarda bir bolua denk geliyor herhalde.

bir de haftan覺n ve ay覺n g羹n羹n羹n saat 22'den sonra hareketlenmeye balamas覺. yani 10-10bu癟uk gibi rakam ve g羹n g繹stergesi d繹nmeye, yukar覺ya 癟覺kmaya bal覺yor ve saat 23 ila 24 aras覺nda bunlar覺n yar覺s覺 g繹r羹l羹yor. bu pek ciddi bir durum olmamas覺na ramen ben biraz bu tip konularda pimpirikliyimdir, o y羹zden keyfimi ka癟覺rd覺.

Ama dediim gibi bunlar d覺覺nda gayet sorunsuz. 繹zellikle saniye ibresinin tam olarak saniye ve dakika 癟izgileri 羹zerine denk gelerek duraksamas覺 癟ok houma gitti :) ben buna 繹nem veriyorum 癟羹nk羹 :)

imdilik bu kadar...

Bu arada imdi de Seiko 5'lere sard覺m ki zaten y覺llard覺r hep almak istemitim bir tane. inallah yak覺nda bir tane de Seiko 5 edineceim.

Kal覺n font ile belirttiim sorununuz ,asl覺nda bir sorun deil olaan durumdur.Baz覺 mekanizmalarda g羹n ve tarih diskleri saat 10:00-10:30 aras覺 ileve ge癟er ve bu ilevi 00:00 da bitirirler.Tabiki g羹n 癟ift dil ile g繹steriliyorsa ikinci dil de 00:30-03:00 aras覺 deiir ve ilev tamamlan覺r.

Yani bu konuda pimpirikli olman覺za gerek yok :D Otomatik saatlerde bu durum daha da olaan ve zevkli gelen bir durumdur :thumbup: Tekrardan saatinizi g羹le g羹le kullan覺n.
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj tuintu » 08 Eyl 2012, 12:31

@KKaraku

Yorumunuz i癟in teekk羹rler :)

Hakl覺s覺n覺z. zaten kullanma k覺lavuzunda bu durumdan bahsedilmi. Ayr覺ca dediiniz gibi, bu saatte de Haftan覺n g羹nlerinde 癟ift dil se癟enei var; bir dieri 襤talyanca, 03:00'dan sonra 襤ngilizce'ye ge癟iyor.

Ama yelkovan覺n az da olsa bolukta hareket etmesi hevesimi ka癟覺rd覺. imdilik biraz kullanay覺m da, ilerde belki bir saat癟ide o boluu ald覺r覺r覺m art覺k :)

Sayg覺lar...
Tempus fugit
Kullan覺c覺 avatar覺
tuintu

Mesaj msaylan » 11 Eyl 2012, 11:54

tuinti;

Merhaba sevgili arkadalar ben de bu fiyatlara bir saat almak istiyorum, siparii nas覺l verdiniz,kredi kart覺 m覺 kulland覺n覺z,nas覺l bir adres verdiniz, ev mi i mi? daha detayl覺 yazabilir misiniz? teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
msaylan

Kay覺t: 15 Au 2012, 16:13

Mesaj tuintu » 11 Eyl 2012, 23:36

msaylan yazd覺:tuinti;

Merhaba sevgili arkadalar ben de bu fiyatlara bir saat almak istiyorum, siparii nas覺l verdiniz,kredi kart覺 m覺 kulland覺n覺z,nas覺l bir adres verdiniz, ev mi i mi? daha detayl覺 yazabilir misiniz? teekk羹rler.

Merhabalar,

Nas覺l bir model d羹羹n羹yorsunuz? 羹nk羹 biliyorsunuz 癟ok se癟enek var. Marka/model karar verdiniz mi?

襤nternetten al覺verilerde kredi kart覺 ge癟erli tabii ki, adres olarak, nereye gelmesiniz isterseniz posta oraya getirir.
Tempus fugit
Kullan覺c覺 avatar覺
tuintu

Mesaj conbay » 15 Eyl 2012, 00:45

Saatiniz hay覺rl覺 olsun ben de Lorus kullan覺yorum gayet g羹zel saatler 羹retiyorlar. Bu fiyat aral覺覺nda al覺nabilecek tek marka, en az覺ndan bir saat firmas覺 taraf覺ndan 羹retiliyor. Sizi 羹zmez, ayr覺nt覺l覺 fotoraflar覺n覺z覺 bekliyoruz.
"Dalgaland覺覺n yerde ne korku, ne keder...
G繹lgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmas覺n, g羹nler domas覺n ne 癟覺kar.
Yurda ay y覺ld覺z覺n 覺覺覺 yeter."
Arif Nihat Asya
Kullan覺c覺 avatar覺
conbay

Ya: 38
Kay覺t: 23 Kas 2011, 04:17

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners